Ok, sunt dependentă…

Credeam că nu e un lucru atât de rău. Credeam că este o dependență pe care o pot controla. Se pare că nu se poate. Controlul iese din discuție. Este un diagnostic recent pe care mi l-au pus medicii  Nu îmi este rușine cu dependența mea. Da, sunt dependentă și nu-mi pasă, pentru că e o dependență constructivă – zic eu.

Sunt dependentă de seriale. Când am aflat acest lucru? Ei bine, ieri.

Povestea-i veche, doar că am reușit să o îngrop în trecutul îndepărtat, atunci când am ajuns cu Grey’s Anatomy la zi și când am terminat Gossip Girl. 

Mă mai uitam într-un timp la Secret Diary of a Call Girl și la Desperate Housewifes. Chicago Fire și Rookie Blue le-am prins de pe Diva, dar nu m-au stârnit niciodată atât de tare încât să le urmăresc separat. Tot cu un ochi m-am uitat la Miss Marple, dar l-am urât pe Hercule Poirot.

De sâmbătă sunt îndrăgostită nebunește și iremediabil. Mâna sus cine se mai uită la The 100 😀 , cel mai șmecher serial pe care l-am descoperit pe care am fost obligată (drăguț)  să-l văd. M-a prins de la primul episod. Și nu doar că m-a prins, ieri m-am uitat la 8 episoade. Am petrecut 7 ore și jumătate în fața laptopului. Am zis că dacă orbesc e vina BCA-ului* că m-a obligat să mă uit la primul episod. Deci sunt dependentă.

Pe de-o parte mi-e puțin ciudă că m-am uitat doar la The 100 ieri, pentru că am rămas în urmă și cu Game Of Thrones, dar și cu iZombie. De Beauty and the Beast să nu mai vorbim. S-a așternut praful pe el.

Nu am mai făcut un maraton de seriale de la sezonul șase din Grey’s Anatomy, pe care l-am văzut în aproximativ 24 de ore făcând puzzle.

Tomata avea dreptate când spunea că serialele nu te împiedică să-ți trăiești viața. Ești dependent de ele când nu ai altceva mai bun de făcut sau când le poți combina cu alte chestii relativ plictisitoare.

Am redescoperit că-mi place să mă uit la seriale pentru că învăț o grămadă de lucruri. Oare se aplică doar la mine? De exemplu nu știam că poți vindeca o rană mai repede cu alge marine. Ele ajută plaga să se închidă mai ușor prin conținutul mare de potasiu și iod. Am învățat asta din The 100, nu din cărțile de medicină din anul I 😀

Așadar, dacă vreți un serial bun, vi-l recomand. O să dea dependență. Eu mă întorc la Game of Thrones, deși știu finalul sezonului 5 pentru că lumea nu-și poate ține gura 🙂

*BCA = băiatul cu ochi albaștri 😀