Seara de scurtmetraje – SCREENSHOrTS

SCREENSHOrTS = screenshots + (screen + shorts).

Pentru că astăzi e marți, 12.01.2016 zic să ieșim un pic din multitudinea de gânduri zgomotoase și să revenim cu picioarele pe pământ la realitate. Așa că, aruncând un ochi în jur, am realizat că, deși promisesem de mult că vă voi spune despre acest eveniment, o fac abia acum.

Înainte să vă spun ce și cum, iată datele problemei:

Sâmbătă, 16.01.2016, ora 18:00, Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Ne vom întâlni pentru a viziona o serie de scurtmetraje realizate de artiști locali, dar și de regizori de renume. Vor rula de la animații la scurtmetraje horror. Intrarea este liberă.

De ce să mergem?

Eu voi fi acolo. Tot acest eveniment a fost gândit și adus la viață de șase studenți din cadrul modulului de management pe care îl parcurg semestrul curent la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor (FEAA). În echipa celor șase organizatori se află și prietena mea, Lizzy. Cunoscând-o pe ea, îmi e ușor să spun că va fi o seară faină.

Am fost rugată să menționez faptul că toți regizorii și-au dat acordul pentru rularea filmelor în cadrul acestei seri și că nici un film nu are conținut obscen.

Dacă doriți să participați la acest eveniment, vă rog să vă anunțați și aici, pe pagina oficială  a SCREENSHOrTS pentru a-i ajuta pe cei implicați să se organizeze corespunzător 🙂

flyer 16 ianuarie

Sunt curioasă ce scurtmetraje vor rula, dar cel mai curioasă sunt de cele horror. Nu sunt fan, însă nici nu spun nu atunci când cineva mă îmbie să trăiesc senzații tari după care voi avea mini-traume. Nu-i greu de ghicit că SCREENSHOrTS va fi pentru toate gusturile. Filmele în limba română, vor avea subtitrare în engleză și vor rula primele, fiind urmate de cele în limba engleză care nu vor avea subtitrare. 😀

În rest, sper că ne vedem acolo. Cu floricele cu tot. Sărate sau unt. Nu-mi plac floricele cu cașcaval.