A trecut și primul November Notes in Social Media

Vă avertizez că acest articol este unul lung. November Notes in Social Media a fost organizat în timp record, conform celor avizați în domeniu, însă aș putea să vorbesc foarte mult despre copilul nostru (al Andrei și al meu, evident).

Există un fel de al șaselea simț care te însoțește cu fiecare decizie. Unii îi spun intuiție, alții noroc. Ideea este că dacă ești destul de liniștit și de înțelept pentru a asculta acea voce, vei ști din capul locului că drumul pe care ai ales să mergi este cu adevărat cel bun.

Cam așa pot rezuma tot ceea ce am învățat în ultimele săptămâni. Îmi pare că timpul s-a scurs atât de repede, încât nu am avut răgazul să îmi fac griji. Atunci când am decis că vom face o conferința la Timișoara, pe cât de nebunească mi se părea nebunia, pe atât de sigură eram că, într-un fel sau altul, evenimentul va avea loc.

Lucrurile s-au așezat lin. Desigur, au existat și piedici, au existat și oameni care au acordat zero credit acestei inițiative. Nu am avut răgazul să plecăm urechea. Scopul nostru a fost ca November Notes să prindă contur și formă.

Joi seara, contrar așteptărilor, eram liniștită. Știam că totul este sub control și că lucrurile vor merge bine. Cu toate acestea, m-am trezit mai devreme decât era planificat pentru că reluam în minte ce e de făcut.

După ce badge-urile au fost aranjate, sala pregătită, iar oamenii au început să vină, am simțit că nu mai este cale de întoarcere. Emoțiile cele mai mari le-am simțit când, cu tremur în glas, am anunțat data celei de-a doua ediții November Notes.

Am fost emoționată și participanții veneau să-mi mulțumească și să mă felicite. Să ne felicite.

November Notes nu ar fi existat fără echipa BloggingTM 2.1, fără sponsorii și partenerii care au avut încredere în noi.

Senneville a pregătit cele mai bune gustări pe care le-am servit în pauza de cafea și apoi la un pahar de vin. Leonidas a pus un zâmbet larg pe chipurile participanților pentru că, să fim serioși, cui nu-I place ciocolata? Cea mai bună înghețată pe care am mâncat-o, inițial la Webstock, apoi vineri, a fost asigurată de Siviero Maria. Mulțumim!

Stickerele BloggingTM 2.1 au fost pregătite de Swiss Solutions, iar cele mai simpatice brlocuri pe care le-am văzut au fost oferite de Charme LingerieViolette Boutique ne-a făcut o surpriză de proporții. Pe lângă aranjamentele florale, Bianca a pregătit și câte un buchet pentru fiecare speaker. În mapele de la Adaconi, participanții au regăsit surprizele acestei ediții, printre care taloanele de tombolă pregătite de Arsenal Park. S-au dat 10 vouchere la AquaArsenal Park, iar bucuria câștigătorilor a fost pe măsură.

Mulțumim Hotel Timișoara pentru susținere, iar Zai Apres Cafe pentru cina post-event. Nu am mâncat niciodată coaste atât de bune, dar despre ele vă povestesc cu altă ocazie.

Și nu în ultimul rând, mulțumesc Cloudeberries! Partenerii media ai acestei ediții au fost West City Radio și ZeList Monitor și sperăm că se vor alătura nouă și anul viitor.

Speakerii November Notes au oferit informații de calitate într-o manieră simplă de înțeles.

Jos pălăria pentru toți cei care au acceptat să ni se alăture. Fiecare speaker s-a implicat mai mult decât mi-aș fi imaginat, iar prezentările lor s-au mulat perfect pe conceptul nostru. Atmosfera a fost degajată, s-au făcut glume, oamenii au interacționat, au făcut schimb de cărți de vizită, de păreri și de idei.

Nu am fi reușit să ajungem aici fără echipa noastră dragă. Andreea, Oana, Adriana, Ana, Flavius și Anca ne-au ajutat enorm de-a lungul zilei de vineri și nu numai. Vă mulțumesc, oameni frumoși pentru implicare și pentru munca depusă!

Ne vedem și anul viitor, tot vineri, dar de data aceasta în 10 noiembrie 2017!

Până atunci ne propunem să ducem BloggingTM 2.1 la un alt nivel. Ne propunem să organizăm evenimente care să se muleze pe nevoile comunității online locale și promitem să nu ne dăm bătute.

Când muncești pentru oameni, cea mai mare satisfacție este bucuria și mulțumirea când oferi soluții pentru problemele și nevoile lor.

Poate că prima ediție November Notes nu a fost perfectă. Mereu este loc de mai bine și exact acest mai bine ne face să promitem că a doua ediție va fi și mai bună! Vă mulțumesc că ați fost acolo, că v-ați implicat și că ne-ați dat ocazia să facem lucruri la care acum ceva timp doar visam.

Mă-nclin!