O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă – lansare de carte la Timișoara

O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundăA ce ”miroase” acestă propoziție? Vă spun eu. Miroase a lansare de carte 😀

E al doilea articol pe ziua de astăzi. Ce mai contează când evenimentele faine apar pe neașteptate și pe nepusă masă? Să vă povestesc. După ce am scris articolul de azi dimineață – cred că era vreo 1:30 în noapte, m-am pus la somn cu gândul de a mă trezi pe la 7:30. Nici poveste, am auzit ceasul, l-am oprit, m-am întors pe partea cealaltă și am dormit bine mersi încă vreo 2 ceasuri.

Timp în care facebook a pregătit o mică surpriză pe care nu mă pot abține să nu v-o spun și vouă, mai ales că evenimentul se adresează mămicilor și copiilor. Nu sunt mămică, dar sunt copil. Se pune?

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, începând cu ora 16:00 are loc la cafeneaua librăriei Cafeneaua Verde lansarea de carte a Ioanei Chicet-Macoveiciuc  O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă.

Voi merge și eu, iar dacă mă vor da afară că nu am copil, voi împrumuta unul.

Sunt foarte curioasă să o cunosc sau măcar să o văd pe Prințesa Urbană, cea pe care o urmăresc de vreo câțiva ani buni. Sunt sinceră și spun că nu-mi plac întotdeauna articolele ei. Nu mi se potrivesc mereu, dar de cele mai multe ori trag și eu câte o concluzie înțeleaptă. Alteori, acestea îmi ung sufletul.

Sunt câteva persoane pe care le am în minte și pe care le-aș târî la acest eveniment, deși nu știu dacă voi avea succes. Cartea care va fi lansată e deja la mine în bibliotecă din noiembrie anul trecut și e și citită de jumătate. Citită și abandonată. Mă străduiesc să-i ajung finalul până sâmbătă.

O poză și un autograf. Sau doar o poză. Sau doar un autograf. Sau mai bine ambele și un schimb drăguț de cuvinte. Parcă văd că mă voi emoționa așa cum am făcut la ultima lansare de carte la care am participat. În orice caz sper că ne vedem acolo și sper că voi găsi un copil de împrumut. 😀

Sursă foto