November Notes in Social Media 2017

Aproape că am uitat parola de la contul blogului de când nu l-am mai deschis. În condiții uzuale, m-aș certa, m-aș trage de urechi și m-aș dojeni cu clasica sintagmă ”să-ți fie rușie”. De această dată, spun cu mâna pe inimă că nu-mi este deloc rușine. Ba din contră, sunt bucuroasă că apuc să scriu abia astăzi.

Patru săptămâni până la eveniment

Mai sunt 4 săptămâni până la November Notes in Social Media 2017, evenimentul  care a consacrat proiectul demarat alături de Andra, BloggingTM 2.1. Nu știu cum a zburat timpul, parcă mai ieri organizam prima ediție.

Anul acesta lucurile s-au complicat ceva mai mult. Ne-am propus să creștem calitatea evenimentului și să aducem comunității speakeri care să inspire și să îndemne la fapte. Nu degeaba tema de anul acesta se numește de la idee la fapte.

2 zile de November Notes in Social Media 2017

Astfel, cu puțin curaj și mult teribilism, am gândit 2 zile de November Notes in Social Media 2017. Prima va fi dedicată conferinței. Am pregătit 3 sesiunii cu speakeri aleși:

  • Building reality – povești care au inspirat fapte
  • Social Media Pulse – campanii care au adus o schimbare
  • Oversharing – când mult devine prea mult

Vrem să promovăm ideile locale și campaniile care au adus o schimbare în orașul nostru. Romina Faur (PR Manager @ARSENAL PARK) și Diana Ghiba (Creative Director&Cofounder @ALTFEL) sunt doar 2 dintre speakerii locali invitați la această ediție.

De asemenea, am invitat și bloggeri cu experiență cum sunt Miruna Ioani (medic dentist&blogger @siblondelegandesc.ro), Cristian China Birta (blogger&fondator Kooperativa 2.0), Ioana Chicet-Macoveiciuc (jurnalist, autor și blogger @printesaurbana.ro).

Fără parteneri, evenimentul n-ar putea exista!

Bucuria a fost și mai mare când am realizat că brand-uri locale cu care am colaborat și anul trecut au fost deschise să ne sprijine și în acest an.

Astfel, mulțumirile mele merg către Senneville, Cloudberries, zai apres cafe și Siviero Maria. Așteptăm cu nerăbdare noile colaborări pe care le ținem încă la dospit.

Despre workshop-uri, Andra nu mă lasă să zic nimic momentan, dar vă promit că vor fi cu adevărat șmechere și pe sufletul fiecărui blogger.

Nu mai lungesc vorba că iar intră zilele în sac. Vă spun doar atât – aștept cu sufletul la gură să vă (re)văd, să ne cunoaștem și să punem idei în aplicare!