Nu as fi crezut ca prima dragoste poate fi vreodata…
Nu as fi crezut ca prima dragoste poate fi vreodata depasita.
Acum insa stiu, pentru ca asta simt. Si credeti-ma, dragi cititori ai Zgmotoasei, chiar se poate. Toate sentimentele sunt mai puternice si emotile care insotesc fiecare clipa alaturi de persoana iubita si fiecare mangaiere a lui te fascineaza pur si simplu.
Nu imi sunt straini primi pasi intr-o relatie, dar acum alaturi de el totul capata dimensiuni cosmice, totul traiesc la o intensitate mult mai mare decat pana acum. Orice sentiment trait inaite sunt convinsa ca acum va fi mai puternic, mai frumos, mai intens.
Si DA, DA, DA se poate ca dragostea pe care o credeam noi cea mai puternica si cea mai seminificativa sa devina un simplu trecut si sa nu iti mai exprime nici macar atata cat te-ai fi gandit ca ar ramane. Important e, cred eu ca dupa fiecare relatie (dar nu numai, orice experinta de care ai parte in viata) sa tragem concluziile bune dar si rele si sa evoluam spre bine.
Trebuie sa avem incredere in noi insine ca se poate mai bine, doar noi singur cu proprile puteri putem face asta. Stiu ca e greu dupa o relatie de lunga durata in care ai investit timp si ai pus mult suflet, dar se poate, nimic nu e imposibil. Totul depinde de noi. Trebuie sa lasam trecutul acolo unde a fost si sa privim inainte, cu incredere si cu zambetul pe buze. Bucura-te de fiecre clipa frumoasa petrecuta in compania prietenilor, nu te izola, nu face bine. Traieste fiecare clipa cu cea mai mare fericire pe care o poti. Lasa gandurile de o parte si savureaza momentul. Arata zambetul pe care poate nici nu mai stii ca il ai, dar care este foarte frumos si carora altora le place si te remarca si te vede si te place. Arata-ti frumusetea interioara, dar si cea exterioara. Pune-ti in evidenta toate calitatile fizice si sufletesti. Arata-te, iesi intr-un mod frumos in evidenta astfel incat sa fii remarcata. Cine trebe sa te vada cu singuranta te va vedea si va actiona ca atare.
Exista fericire maxima dupa o lunga relatie totul, depinde doar de NOI ce TRANSMITEM CELORLALTI.
Un text scris și desprins din Soare, un soare cu ochi albaștri ca marea și părul creț de-ți vine să-l smotocești non-stop.