Dragostea dupa prima iubire – EL

DA, exista dragoste dupa prima iubire. Iubire pe care o credeam la vremea aceea ceva ce nu poate fi usor de depasit si daca va fi depasita procentul ar fi mic. Dar nu e asa, se poate sa traiesti un semtiment de iubire mult mai puternic, un semtiment pe care nu il credeai vreodata ca exista sau ca poate sa ti se intample chiar tie. Dar se poate, e adevarat, totul, acesta e sentimentul care eu il traiesc acum alaturi de EL.

EL care stie sa ma faca sa zambesc in fiecare secunda de cand ne petrecem timpul impreuna. EL care stie sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce pot oferi. EL care stie sa ma faca sa ma simt o persoana importanta.

EL care imi spune ce simte, ma lasa fara cuvinte si ma emotioneaza nespus de mult incat nu mai simt pamantul sub picioare.

EL care ma ia in brate, ma stange tare si ma simt atat de sigura, atat de protejata incat nimic rau nu mi se poate intampla.

EL care ma face sa ma pierd in privirea lui, in ochii lui care au o stralucire atat de puternica incat mie imi e imposibil de descris in cuvinte.

EL care ma face fericita, o fericire pe care toti o pot observa si ma intreaba cauza, iar eu raspund cu mandrie: din cauza lui 😀

EL care are un suflet bun si cald si ma pot baza.

EL care stie sa ma faca sa ma simt frumoasa.

EL care este alături de mine. Pur și simplu…

Asta trăiesc eu acum si ma simt cea mai fericita femei din lume.