Minionelor, nu vă mai plângeți

Nu am înțeles niciodată de ce fetele scunduțe, se plâng că sunt scunde. De ce se plâng fetele care nu se îngrașă, că sunt prea slabe. De ce crețele își îndreaptă părul și de ce vrea fiecare să fie pe dos de cum este de fapt.

Dacă nu are sens ce spun, lăsați-mă să mă explic. Am undva în jur de 1,75 m și în cele mai multe cazuri sunt cea mai înaltă fată din zonă. 

Nu mă plâng că nu-mi place înălțimea mea, pentru este utilă…uneori. Să vedeți dacă-mi iau tocuri ce panoramă asupra orașului am.

Mi-a fost destul de greu și cu băieții, pentru că mai mereu toți sunt fie cât mine, fie un pic mai înalți. Cert este că mai mereu trebuie să fiu atentă cu ce să mă încalț pentru a nu fi prea înaltă.

Așadar, dragi minione, vă rog să nu vă mai plângeți de înălțimea voastră, pentru că față de mine, cea cu picioare lungi și panoramă, aveți două avantaje majore: puteți purta orice toc vreți, la orice oră din zi și din noapte și puteți avea orice bărbat vreți, fără să vă plângeți că nu puteți purta tocuri. 

Cu toate că așa sună, nu sunt complexată de înâlțimea mea. Da, mi-ar place să pot purta orice, dar vorba aceea – nu le poți avea pe toate.