Mateoc este un blog despre experiențe și oameni

Se crapă de ziuă. Cerul începe să se deschidă la culoare, iar pe fundal se aude un vâjâit puternic. Însoțitorii de zbor fac instructajul: cum să pui corect centura de siguranță, unde sunt măștile de oxigen, vestele de salvare, ce să faci în caz de. Locul meu este primul de la culoar. De această dată nu am privilegiul unei priveliști complete înspre afară, însă nu contează. Deși îmi place să stau la fereastră, acum mă pot bucura doar de senzație.

Avionul începe să ruleze lin pe pistă și decolează aproape pe nesimțite. Ador senzația. Mă inspiră și mă face să realizez că nici un vis nu este de neatins ori prea mare. Ultima perioadă a adus unele modificări și schimbări de direcție.

Cu toții am resimțit agitația și am sperat la ceva nou. Doar că schimbările bruște, brutale sunt respinse, căci din fire omul este conservator. Așadar, o luăm cu pași mărunți, fiecare în ograda proprie, fiecare pentru sine.

Evoluția lucrurilor depinde de cât de mult îți dorești să faci lucrurile bine, zdravene și sănătoase.

– Doriți ceva de băut? m-a întrebat însoțitoarea de zbor întrerupându-mi șirul gândurilor.

Am dat din cap că nu și am întors privirea spre geam prin care puteam vedea afară. Zâmbind, am lăsat capul pe spate și m-am gândit de unde a început această poveste.

Mateoc.ro continuă istoria blogului Zgomotul Gândului.

Puștoaica de 16 ani și jumătate cu frici și zgomote a crescut, a început să se descopere, a pus gândurile zgomotoase într-o cutie fără capac și a decis să zboare deasupra norilor.

Toate articolele de pe Zgomotul Gândului sunt aici, în arhiva de zgomote. Deși am spus că nu voi renunța de el, la zgomotulgandului.ro, nevoia de schimbare a fost mai puternică decât simțul de conservare.

Deci am acționat ca atare, iar alături de oameni de nădejde am reorganizat, regândit și redecorat blogul.

Sunt Teodora Mateoc și mă ocup de medicină, mă pasionează comunicarea, iar acesta este un blog despre oameni și experiențe văzute dintr-un unghi foarte personal.

Bine v-am (re)găsit! 🙂