Lord of the Dance – Dangerous Games

Ce vă vine în minte când vă spun Lord of the Dance – Dangerous Games? Eu mă gândesc la un spectacol de dans care să mă facă să simt viața, care să trezească suspans, dar în același timp să păstreze misterul.

Deși timpul s-a dilatat pentru mine, în lumea reală lucrurile se întâmplă aproape cu viteza luminii. Uneori mi se pare greu de urmărit, însă în Timișoara sunt foarte multe evenimente pentru care merită să ieși din casă. Unul dintre ele, poate și unul dintre cele mai frumoase, va avea loc în 14 aprilie la Sala Olimpia.

Lord of the Dance – Dangerous Games la Timișoara

Probabil că ați auzit deja la radio că celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games vine să încânte publicul timișorean cu un spectacol adaptat noilor tehnologii. Publicul va avea ocazia să se bucure de o experiență unică, echipa Lord of the Dance promițând o coregrafie inovatoare cu proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și nu în ultimul rând, o echipă talentată de dansatori irlandezi.

Și dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă invit să vedeți filmulețul de mai jos:

Biletele au prețuri între 150 lei și 400 lei si se pot achiziționa de aici și aici. Poate prețul pare mare, dar acest spectacol promite să te transpună într-o altă lume, să trezească sentimente puternice. E un prilej grozav de a petrece timp de calitate alături de cineva drag.

Despre Lord of the Dance

Lord of the Dance este un musical produs, creat și coregrafiat de Michael Flatley, un irlandez cu suflet de artist, și scris de Ronan Hardiman. Priemiera primul show a avut loc acum 22 de ani în sala Point Theathre din Dublin. Spectacolul de debut, a fost încununat de succes regăsindu-și locul pe scene precum cea a Oscarurilor, Epcot din Lumea Walt Disney, Disneyland Paris.

La 2 ani de la debut, Flatley a creat o versiune extinsă  care a curpins aproximativ 100 de dansatori care au încins o scenă de aproximativ 55 mp, construită pe mai multe niveluri. Și dacă aveți răbdare, vă invit să urmăriți aici întregul spectacol.