#BuzzDeals: Espressor automat Krups Arabica Latte

Krups Arabica Latte. Beau cafea de când eram în liceul. Îmi plae gustul și legătura pe care o crează între oameni. Deși o iubesc, nu sunt dependentă de ea pentru că pot foarte bine să trăiesc și fără. Acasă am făcut mereu cafea la filtru. În ultimii 2 ani am început să iubesc și cafeaua la ibric.

Când a apărut oportunitatea de a testa un espressor, am profitat imediat. Sunt de părere că experiențele care ți se oferă, atâta timp cât se mulează pe principiile și pe viziunea ta, sunt musai de încercat.

Așa că, iată-mi prin septembrie, cu o ditamai cutia în brațe. L-am scos din cutie și montat, am citit cartea tehnică și am urmărit filmulețe pe internet ca să mă prind ce am de făcut și cum să mă bucur la maximum de noua jucărie.

Krups Araica Latte. Espressorul este foarte ușor de folosit și te prinzi relativ repede ce ai de făcut.

Aparatul funcționează cu cafea boabe, a căror măcinare o poți seta singur. Apoi, cel mai mult îmi place că acesta se curăță singur și că pornește foarte repede. Poți să-mi spui că sunt leneșă, dar îmi plac mult aparatele inteligente.

Primul cappuccino a fost un rateu total. Așa cum vei vedea în filmulețul de mai jos, cana de lapte trebuie setată pe spumare și nu pe curățare. N-am făcut acest lucru și a ieșit un fel de ceai de cafea 😀 .

Partea cea mai bună este că și familia mea a învățat să folosească acest aparat și ne bucurăm împreună de cafea în fiecare dimineață. Poți seta singur tăria cafelei, volumul și, dacă optezi pentru cappuccino sau latte macchito, volumul de lapte. Spuma de lapte va fi ușoară, pufoasă și va completa excelent aroma de cafea.

După cum puteți observa, nu am dotat bucătăria cu căni speciale pentru un cappuccino:

Krups Arabica Latte – își merită banii?

Espressorul este bun, fără doar și poate. Faptul că macină singur boabele de cafea, filtrează apa, își oferă multe posibilități de a prepara cafeaua și că știe să se autoîntrețină îl face să-și merite toți banii. Însă, dacă e să fiu sinceră, acest aparat este până la urmă un moft.

Mi se pare mult mai potrivit într-o clădire de birouri unde se pot bucura de el mai multe persoane, decât într-o bucătărie. Până la urmă gusturile și perspectivele nu se discută. S-ar putea să mă înșel și să fi rămas în dogma cafelei la filtru, însă dacă nu aș fi avut ocazia să-l testez prin această campanie, probabil că nu l-aș fi comandat în veci 😀 .

Urmează și alte impresii legate de diverse, așa că stați prin zonă. Să ne recitim cu bine! 🙂

Am testat acest produs în cadrul campaniei #BuzzDeals, o campanie marca BuzzStore și Krups. Citește și alte impresii aici.