Înconjurul lumii ajunge la Timișoara

În sfârșit este vineri. Nu-mi vine să cred cât de repede zboară timpul și că deja luna martie se pregătește să plece într-un turneu până anul viitor. Aproape că era să ratez un nou concert live în Timișoara, însă cineva acolo sus mă iubește și mă trage de mânecă de fiecare dată când eu nu sunt pe fază – mulțumesc Oltea!

Cum facebook nu mai am de-al naibii și de ambițioasă, m-am cam rupt de lumea mondenă și mi-e destul de greu să fiu la curent, însă până acum nu a existat nimic care să mă împingă la gestul extreme de a-mi relua activitatea pe facebook.

Dar să nu o mai lungesc atâta – duminică, 29 martie 2015, la sala Capitol din Timișoara merg să-I văd live pe cei de la VUNK, într-un concert care face parte din turneul Înconjurul lumii și promite melodii acustice, rescrise special pentru acest eveniment.

Da, am fost mereu fan V U N K și mai ales Cornel Ilie (recunosc și mă rușinez puțin), însă niciodată nu mi-am dorit să îl văd în carne și oase, pentru că mereu m-am gândit că e și
el om ca mine
. Ce poate să aibe special?!

Însă! Când mă gândesc că am șansa să fac cunoștință cu el și să îi adresez două întrebări,
parcă mă iau așa câțiva fiori și niște bâlbâieli. Brrr! Habar nu am ce să-l întreb, așa că poate vreți voi să-l întreb ceva din partea voastră.

Sugestii?

Între timp, sper să ne vedem la concert. Puteți procura bilete din magazinele Vodafone,  Orange, de la Cărturești (pe Mercy sau în mall),  Humanitas, de la oficiile Poștei Române sau online de pe www.iabilet.ro. Constă 70 lei, însă eu sunt ferm convinsă că-și vor merita banii.

Ne vedem acolo!