#nofacebook

Astenia de primăvară îmi dă bătăi de cap și mă face să par și mai zăludă decât sunt oricum. Uit diverse obiecte personale în locurile cele mai ciudate, mă împiedic, sunt un pic somnambulă și dorm extrem de mult.

Din varii motive, am hotărât marți dimineața să-mi dezacitvez contul de facebook.

De ce? Pentru că în primul rând am vrut ca persoanele care mă caută să mă și sune, nu doar să-mi scrie pe chat. Apoi, îmi doresc să nu fiu dependentă de această rețea de socializare. Este extrem de tentant ca atunci când mergi cu tramvaiul sau când stai la semafor să arunci un ochi pe wall, dar e și mai frumos să admiri orașul cum înflorește și cum primăvara-i dă viață.

Sunt momente în care mă plictisesc și de wall pentru că nu se mai întâmplă nimic. Așa că pentru 28 de zile (sper să mă țină) mi-am dezactivat profilul de facebook. Vreau să văd dacă pică lumea, dacă o să mor fără să văd cine ce a mai făcut.

Desigur că nu m-am putut dezlipi chiar deloc de social networks, așa că m-am reorientat spre Instagram. Fiecare poză pe care o voi posta acolo, va conține musai #nofacebook.

Să nu mă înțelegeți greșit. Nu sunt hater și nici contra facebook. Pur și simplu petrec prea mult cu ochii răsfoindu-l și uit să mă mai bucur de realitate. Așa că, pe principiul ceea ce nu te ajută, te trage înapoi, rămân pe blog, e-mail și insta.

Vă provoc să vă dezactivați profilul de facebook pentru 24h și să încercați viața fără el. E mai gustoasă 🙂

P.S. un lucru pe care-l facem prea des, ne plictisește. Totul trebuie făcut cu moderație. You got it.