Ianuarie în statistici

Nici nu mai îndrăznesc să mă mircum trece vremea. Luna ianuarie a zburat de sub picioarele
mele mai repede decât un airbus care se înalță spre albastrul cerului. Pentru că îmi place să trag linii și concluzii, dar și pentru că am început anul astfel, trec pe repede înainte și luna ianuarie a blogului din unghi statistic.

În ianuarie 2015  au trecut pragul blogului 6.313 de unicivizitatori, fiecare cu o poveste la fel de unică, citind cel puțin unul din cele 19 articole pe care le-am scris. Din cele 7.451  de vizite cumulate în total (sesiuni), 82,22% din cititorii mei au intrat pentru prima oară în casa zgomotelor răsfoind 2,52 pagini/vizită.

Blogul s-a afișat de 21.792 de ori fără nici un strop de rușine. Aproape 1/3 de afișări din totalul cumulat anul trecut.

Vizitatori și noi, dar și cei vechi au descoperit blogul datorită rețelelor de socializare și nu numai. Astfel, din cei 7.451 de sesiuni, 4.845 au fost datorate căutărilor organice. Cel mai ”căutat articol” a fost unul scris încă din decembrie.

Din mediul social m-au vizitat 1.207 de oameni datorită Facebook, 399 mulțumită Blogger,
doar 12 grație lui Twitter și restul au venit de pe Wordpress, Pinterest&co. Direct, știind adresa blogului, au accesat 849 de persoane, iar prin recomandări am adunat 122 de musafiri. Dintre Refferals țin să le mulțumesc Andreei (mi-a trimis 32 de cititori) și Oanei (pentru cei 7 cititori). Ele nu au făcut decât să scrie, eu le-am comentat și am părut interesantă celor care au citit articolul, dar și comentariile. Cred.

Cea mai cea zi din ianuarie a fost miercuri, 21. Nu am scris nici un articol atunci, însă am avut cele mai multe vizite (489) și cei mai mulți unici (471).

În rest, am adunat 25 de comentarii – însă nu toate la articolele din ianuarie și am avut o grămadă de vizitatori și din străinătate. Mai jos regăsiți un top 7 al tărilor – România, evident s-a clasat pe locul I, însă nu cred că are sens să mai menționez acest lucru.

  1. Moldova – 337
  2. Germania – 88
  3. UK – 64
  4. USA – 62
  5. Italia – 51
  6. Indonezia – 42
  7. Spania 35

Ce-mi doresc pentru februarie? Ca lumea să-și spună părerea prin comentarii. Pentru că asta m-ar motiva să scriu mai des și poate și mai bine.