📚 Dacă ai urmărit Fetele Gilmore, sigur o să-ți placă

Țara arde și baba se pieptănă. Sau în cazul aici de față se pune pe citit. Pentru că avem cu toții nevoie de o pauză, vreau să îți arăt ce campanie simpatică a pregătit Cărturești.

Dacă ai urmărit serialul Fetele Gilmore, cu siguranță ți-a atras atenția cât de mult citea Rory Gilmore. Avea mereu o carte cu ea, citea cu drag. Cărțile erau universul ei. Dormitorul era plin cu rafturi de cărți, ba chiar avea o parte și sub pat. Ș mie îmi plac cărțile foarte mult. Le ador mirosul, le răsfoiesc și le colecționez. Nu prea mă împac cu cititul de pe Kindle sau alte dispozitive. E o chestie care mă caracterizează. Când fac cadouri, mai mereu mă optez pentru un volum bun.

Dacă tot avem parte de o toamnă așa frumoasă, ce merge mai bine decât o lectură bună alături de un ceai fierbinte și o păturică moale?

Cărturești a făcut o selecție de peste 400 de titluri pe care le-a redus 20% și toate sunt inspirate de la Rory Gilmore. Campania de reduceri este valabilă până în 05.11, iar transportul este gratuit la comenzi mai mari de 150 lei.

Și pentru că mie mi-a plăcut mult acest serial, iar selecția Cărturești m-a inspirat, m-am gândit să aleg 3 titluri pe care doresc să le citesc.

carturesti.ro

1. 1984 – George Orwell

Mi-am tot propus să o citesc și cumva nu am ajuns niciodată. Probabil că nu am avut starea necesară și cu siguranță nu a fost neapărat o prioritate. Până în 15.11, această ediție are un preț foarte bun – 15,20 lei. Detalii aici.

1984

2. Clopotul de sticlă – Sylvia Plath

Am tot auzit de această carte și cred că face parte din categoria 1.000 de cărți de citit în viața aceasta. Detalii aici.

3. Conjurțația imbecililor – John Kennedy Toole

Dacă a citit-o cineva, vă rog, am nevoie de o părere sinceră. Titlul sună de-a dreptul interesant. Detalii aici.

 

Așadar, dacă ești ca Rory și ca mine, te invit să-ți faci o bucurie și să îți comanzi câteva cărți. Promit că îți vor ține de urât în zilele mohorâte în care nu ai chef să te dai jos din pat sau să îți schimbi pijamaua. Pe de altă parte, tocmai mi-am dat seama că nu am mai scris de ceva timp o recenzie și poate ar fi cazul. Păreri? Alte idei sunt binevenite.

Să ne recitim cu bine. 📚