foodpanda.ro pentru mâncăcioși

Nu credeam că viața de student este atât de solicitantă. Nu neapărat pentru că trebuie să rupi cartea cu burta sau burta cu cartea, ci pentru că pauzele te obosesc. Uite că spun asta: pauzele chiar sunt obositoare, mai ales când trebuie să alergi dintr-o parte în alta a orașului.

Lăsând la o parte faptul că mie îmi place jogging-ul (pe care l-aș practica mai des dacă nu mi-ar fi atât de lene), partea cu nu am timp să mănânc mă exasperează, pentru că eu suport orice – în afară de foame. Ador să mănânc și efectiv funcționez pe dos când  stomacul meu se cere detensionat și chiorăie.

Să gătesc a rămas doar un vis frumos. Rămâne o pasiune pe care o voi dezvolta în viitorul îndepărtat. Dacă mama nu gătește, copilul trebuie să găsească soluții cât mai comode posibil.

Să mănânc în oraș nu este o plăcere deosebită. Fac mult pe drum, pentru că de multe ori este trafic. De asemenea, sunt unele specimene care mai degrabă rumegă mâncarea fără nici o jenă și cu gura deschisă. Dezolantă imagine pentru o masă între oameni civilizați.

FoodPanda, o aplicație pentru mâncăcioși

Cei de la foodpanda.ro s-au gândit, probabil, la oamenii leneși ca și mine și uite așa a iești ceva foarte practic și util: livrarea mâncării direct acasă. Stai să ne înțelegem, gurmanzii (așa cum sunt eu) pot alege meniuri din toate colțurile lumii. Nu doar pentru că ei garantează livrare rapidă și reduceri unice, dar și pentru garanția prețului m-au convins să îmi fac cont și să răsfoiesc lista restaurantelor din Timișoara și să îmi comand ceva bun de tot.

Livrările se fac în toate orașele din țară, într-un timp rezonabil – nici prea repede că ar fi dubios, nici prea târziu pentru că am
muri de foame, iar plusul care îl au din partea mea merge pentru ”Foodpanda în buzunarul tău!”. Cred că v-ați prins că este vorba despre aplicația lor pentru smart phone, ce poate fi downloadată din AppStore, Google Play și Windows Phone
Store.

Pe site-ul foodpanda.ro găsiți toate detaliile necesare pentru a vă ușura ziua, măcar din privința mâncării. Nu-i așa că v-am dat o veste bună cu acest panda mâncăcios?