Eu sunt rac. Tu?

Cred în astre și consult horoscopul când îmi amintesc. Eram curioasă să văd ce spun astrele despre 2016. Am citit, am recepționat, nu m-a impresionat nimic.

Ceea ce mi s-a părut amuzant de pe site-ul pe care l-am consultat, a fost secțiunea de compatibilități între zodii – compatibilitate amoroasă, evident.

Așa că m-am gândit să vă avertizez ce urmează, în caz că nimeriți vreodată într-o relație cu un (d)rac. Eu sunt rac, da?

Berbec – Rac – cică foc și apă. Adică berbecul este cel care va domina relația pentru că el își dorește să cucerească lumea, iar racul, un capricios și un familist din naștere, îi va asigura o viață minunată, dacă acesta va încerca să-l înțeleagă. Relația ar merge așa… trasă de păr.

Taur – Rac cică pământ și apă. O relație făcută să meargă pentru că fiecare, deși în stil diferit, tinde spre aceleași idealuri. N-am avut nici un iubit taur, în schimb am o grămadă de prieteni care sunt sub semnul taurului și ne înțelegem bine, zic.

Gemeni – Raccică vânt și apă. Un geamăn este mult prea dinamic pentru un rac, prea grăbit și prea precipitat. Mi-a plăcut odată de un băiat care era geamăn, dar nu am ajuns să fim împreună pentru că mie mi-e rușine să zic sau să fac ceva. Singura relație ”stabilă” pe care o am cu un geamăn este relația cu tata. El e un geamăn din ăla tipic.

Rac – Raccică e o combinație demnă de romanele de dragoste. Două semne guvernate de lună, de sentimente, existând totuși diferențe majore între el și ea. Been there, done that. Și într-un fel sau altul, cine a scris rândurile de aici, are mare dreptate. E cu sus și jos simultan, cu sentimente intense, amintiri de neuitat, dar și cu multă ”răzbunare”.

Leu – Rac  – cică mai bine nu. Doi romantici diferiți. Primul foarte clar, al doilea confuz și confortabil în confuzia pe care o simte. Bineînțeles că leu va decide. Tot timpul el o face, așa că racul din mine se va supune. Sau? La bani nu o să ne înțelegem, tu o să fii prea înflăcărat, iar eu nu o să țin pasul. Ha, ha, vai de zodia mea.

Fecioară  – Rac – avem mari șanse să supraviețuim. Doar că suntem amândoi exagerat de critici și asta ar putea trimite relația către un mare eșec, deși criticile sunt constructive. Dragă Fecioară, la tine mă va atrage stabilitatea pe care mi-o vei oferi. Vorbesc teoretic, pentru că nu știu să am pe nimeni destul de apropiat în jurul meu care să fie guvernat de această zodie.

Balanță – Rac – ”mai bine lasă, serios” :)). Zice aici că analiza și sentimentele nu se prea îmbină fericit, dar nici mersul drept al balanței cu mersul lateral al racului. Metaforic vorbind. Adică eu mă scarpin la urechea stângă cu mâna dreaptă dusă peste cap, iar tu te scarpini ca tot omul, simplu și la obiect. Eu geloasă, tu enervat de gelozia mea. Zic că o să meargă…

Scorpion – Racpoate fi cu noroc sau poate fi cu ghinion. De cele mai multe ori ne potrivim că suntem zodii de apă, dar sunt și excepții care ”confirmă” regula. Prietenii mei scorpioni îmi sunt dragi, dar uneori ”sclifoseala” lor mă enervează până peste poate.

Săgetător – Rac – foc și apă. Iar. Nu va merge bine pentru că ne vom menaja reciproc prea mult și nu vom fi capabili să recunoaștem adevărul, de teamă de a nu ne răni. Cică suntem un cuplu imprevizibil. Suferim de generozitate afectivă și zice aici că mai bine nu.

Capricorn – Rac – ori suntem complementari, ori complet diferiți. Se prevede a fi o combinația haioasă?! Un capricorn este mereu ambițios și „trage” pentru renume. Va munci mult, dar își poate găsi alinarea în brațele unui rac înțelegător și iubitor de familie și casă. Aici am așa, o oarecare reticență și parcă nu m-aș arunca direct cu capul înainte.

Vărsător – Racteoretic, nu ne potrivim deloc pentru că tu, vărsătorule, ești mult prea aventurier pentru gustul meu, dar (mereu există acest cuvânt) dacă racul de lângă tine va dori o schimbare radicală, adică eu, sigur te voi alege. Mie mi s-a întâmplat ca prietenele mele să fie majoritatea vărsătoare și să ne înțelegem decent, dacă nu chiar bine.

Pești – Raccică „toate stelele zâmbesc când se întâlnesc un pește și un rac”. (Mor =)) Nu am avut nici un pește, dar am avut și încă am prieteni pești. Îmi par puțin prea plini de sine, dar în același timp mă fascinează. Zice aici că un pește va ști mereu să se muleze după capriciile și personalitatea unui rac și că apa purifică apa. Iar citesc despre acea dragoste despre care scrie în romane. Pare promițător, ce să zic?

M-am amuzat scriind acest articol și cumva am retrăit anumite momente cu anumite persoane. Ideea e că majoritatea experiențelor trăite de mine cu anumite zodii, ”pușcă” la fix.

Și nu, nu mă bazez pe horoscop aproape deloc când mă îndrăgostesc de cineva. Pe cuvânt că lucrurile sunt deja aranjate când dau și eu un ochi peste compatibilitate.

Așadar și prin urmare, toți racii, scorpionii și peștii să vină la mine să scriem o poveste de dragoste ca la carte. Voi ce experiențe cu (d)racii aveți? 🙂

rac_zgomotul_gandului