ESX – aplicația care aduce sportul mai aproape

Printre obiectivele mele recurente se află mersul la sala. Nu neapărat fitness, dar la un fel de mișcare, de preferat de grup, pentru că simt din ce în ce mai acută această nevoie. Sunt două impedimente majore, sub care se ascunde o problemă și mai adâncă.

Primele două se referă la faptul că nu am nici o sală în proximitatea casei, iar a doua este faptul că nu îmi place să merg singură. Am analizat mai adânc problema și mi-am dat seama că de fapt nu sunt încă pregătită să aloc timp acestei activități.

Poate că nu îmi place încă suficient de mult de mine sau, mai degrabă, nu sunt încă dispusă să fac acest efort. De ce? Pentru că mereu consider altceva mai important. Sigur, nu exclud nici faptul că sunt leneșă și deloc disciplinată când vine vorba de viața personală.

Practic, mersul la sala mi-ar ocupa cam 2 ore de fiecare dată. O oră clasa în sine, iar restul timpului ar fi dedicat drumului până acolo. Este stupid, în mod rațional, știu. Însă pur și simplu nu pot să găsesc timpul necesar, deși mai știu că timpul ți-l faci singur în funcție de ce priorități ai.

Cu toate acestea, am descoperit recent o aplicație foarte interesantă.

Ideea care stă în spatele acestui start-up care a dezvoltat sistemul ESX este de a adopta noile tehnologii și trenduri digitale într-un mod coerent.

Sistemul ESX înseamnă că îți faci un abonament prin aplicația mobilă sau de pe desktop și ai acces în oricare din sălile partenere. Aceasta funcționează în Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Costanța, Arad, Suceava, Târgu Neamț, Bârlad, Recaș și București.

Există 3 tipuri de abonamente pe care le poți achiziționa: Basic, VIP și Gold. Fiecare are beneficiile lui și încearcă să răspundă diferitelor tipuri de nevoi ale clientului. Le puteți vedea aici.

Printre principalele beneficii pe care le oferă ESX clienților este timpul pentru că poți căuta și merge la cea mai apropiată sală. Apoi, câștigi bani pentru că plătești mai puțin decât pe un abonament obișnuit la sală. Beneficiezi de reînoire automată fără bătăi de cap, iar în același timp îl poți anula oricând  fără explicații.

Cel mai fain mi se pare că nu ești legat de nici o sală. Acum, știu că loialitatea e importantă, însă sunt momente în care preferi proximitatea din comoditate și timp economisit.

Am pus astfel bazele unui sistem prin care poți merge la orice sală vrei, oricând, cu un singur abonament de tip nelimitat, accesibil tuturor și foarte simplu de folosit. Am eliminat o scuză din lista celor care și-ar dori o viață sănătoasă și le oferim și ajutor pentru a-și menține acest stil de viață”, precizează administratorul sistemului. Acesta este motivul pentru care motto-ul este: „Simplu. Rapid. Mai Ieftin.

ESX team

Am descărcat și eu aplicația ESX și mi-am făcut abonament VIP.

Încerc să văd dacă îmi iese ceva. Dacă nu pentru mine, măcar pentru tine. Și nu, nu este deloc sănătos ceea ce fac pentru corpul meu. Cu toate acestea, deși poate părea o prostie, cred că trebuie să faci mai întâi pace cu sufletul și apoi să te ocupi de trup. Sau e o altă scuză pentru a întârzia cât mai mult acest moment.

În altă ordine de idei, vă țin la curent cu progresul ”sportiv” 😊

Să ne recitim cu bine!