Despre emoții și evenimente

Cumva, cumva , printre frânturi de secunde în care-mi pot aduna gândurile reușesc să le așez și pe o coală albă virtuală și să privesc literele cum se aștern lin sub sunetul tastelor harnice. Câtă poezie în fraza de mai sus…

Adevărul este că dacă până acum m-am plâns că nu-mi ajung 24 de ore, săptămâna aceasta am fost sigură că pe bune nu-mi ajung. Dar acest articol nu este ca să mă plâng.

În primul rând, factorul care mi-a creat cea mai intensă senzație de stres a fost că sala era ”în dubii”. Nu se știa când o primim, dacă o primim și mai ales, ce sală primim. Poate că unii v-ați întrebat de ce am mutat evenimentul: tocmai din acest motiv. Sala pe care o doream era liberă doar marți. Așa că vineri, cu patru zile înainte ca imaginația mea să prindă viață, am strâns din dinți și am zis ”Ok, îl mutăm marți, fie ce-o fi”. Și nu a fost o decizie rea, mai ales că numărul fetelor care au fost interesate de eveniment a depășit capacitatea sălii.

Am reușit să adunăm la un loc peste 80 de doamne și domnișoare care și-au dorit să facă un pas înainte spre a schimba lumea prin frumusețe.

A fost pentru prima dată când am vorbit în fața unei sălii cu peste 180 de ochi ațintiți asupra mea. Nu știu cât de tare s-a văzut din exterior, însă simțeam că pleznesc de emoții, de teama de a nu spune o prostie, de frica de a nu plictisi publicul , dar în același timp cu entuziasm și dorința de a transmite mesajul mai departe – acela că o femeie puternică este o femeie frumoasă.

Privind tinerele din sală, tinere ca și mine, am citit în ochii lor o sete aproape nestinsă de cunoaștere și o nevoie de a participa la evenimente dedicate lor. Poate nu neapărat în forma pe care am conceput-o eu împreună cu cei mai faini oameni, dar în general noi avem nevoie de evenimente care să ne motiveze, să ne spună că se poate ca visele noastre să devină realitate.

Anca Sorca, Marketing Manager al revistei Altfel, ne-a vorbit despre cât de frumos este să dai frâu imaginației și mintea ta să creeze ceva de care și alții se pot bucura în aceeași măsură. Ramona a purtat o luptă crâncenă cu emoțiile, însă mâna nu i-a tremurat, pentru că machiajul realizat de ea a fost unul de luxe. Lorena, Area Sales Manager Avon, ne-a vorbit despre felul în care ea și-a atins visele și despre cum fiecare dintre noi avem puterea de-a o face. Bianca Guțu, blogger timișorean, ne-a spus cât de simplu putem să construim un blog de succes, dacă totul pleacă din pasiune.

Concluzia evenimentului: nimic pe lumea aceasta nu e atât de trainic și de satisfăcător precum lucrul făcut din dorința de-al face, din pasiune, din dragul de a da lumii ceva din ce e al tău.

Nu știu să spun ce cred cei care au participat la acest eveniment despre rata de succes al acestuia, dar din punctul meu de vedere mi-am atins scopul. Am pus față-n față frumusețea, bloggingul și tinerețea. Restul sunt doar sentimente și imagini:

zgomotul gandului fashoniac eveniment (1)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (2)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (3)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (4)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (5)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (6)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (7)

zgomotul gandului fashoniac eveniment (8)

zgomotul gandului dizmacsek eveniment (1)

zgomotul gandului dizmacsek eveniment (2)

zgomotul gandului dizmacsek eveniment (3)

zgomotul gandului dizmacsek eveniment (4)

Înainte de a încheia vreau să le mulțumesc:

*Fotografilor: Rox Sarafolean, Paul Dizmacsek
*Make-up artist: Ramona Florea
*Revistei Altfel. 
*Oanei și Roxanei de la OSUT Timișoara

Bloggeri implicați:

Și echipa mea de suflet pe care știu că o pot stresa oricând: Andreea G., Carla, Lizzy, Angi, Andreea C., Lorena, Adelina, Alexandra și Sandra. 😀

Mulțumesc pentru implicare, răbdare și cuvinte frumoase. Din suflet vă mulțumesc că aveți încredere în moi și că răbdarea voastră e ”di fer”. Întrebare: pe când următorul eveniment? 😀