💌 Douglas, 4 produse pentru îngrijirea personală și beauty

Douglas este un magazin pe care îl frecventez des pentru diverse produse de beauty. Nu prea scriu pe acest subiect, dar asta nu înseamnă că nu am grijă de felul în care arăt. La vreme de restriște, cred că este mai mult decât ok să ne descrețim frunțile și cu informații frivole 😁.

Deși lumea vuiește a criză, îngrijirea personală nu trebuie neglijată. Să fim femei, cu ar spune Dănuța. Așa că, am pregătit o listă de 4 produse cu un preț accesibil (3/4 ca la Loto, de fapt) pe care le-am testa și declarat produse de încredere. Sigur, dacă ai și alte propuneri, le aștept cu drag în comentarii. Să purcedem, zic. 🎀

Apa micelară Douglass Essential

douglas apa micelara

 

Această apa micelară este printre preferatele mele. Am descoperit-o anul trecut și îmi place pentru că are o textură lejeră, nu îmi usucă tenul și curăță bine machiajul. Pentru un machiaj de zi, în cazul meu BB cream, mascara și creion de sprâncene, am nevoie de o dischetă demachiantă și este suficient.

Pentru machiajul mai complex s-ar putea să ai nevoie de 2-3 dischete demachiante folosite împreună cu acest produs. Are un preț bun, iar pe mine m-a ținut cam o lună și jumătate în condițiile în care am folosit produsul (aproape) zilnic.

5in1 BB Cream – crema bb Perfect Focus

douglas bb creamTot un produs marca Douglas, acest BB cream l-am folosit până recent pe timp de iarnă. Îmi place în sezonul rece să folosesc genul acesta de produse pentru extra-hidratare. L-am achiziționat și pentru că avea un preț bun, dar și pentru că are SPF 25. Știi doar întreaga poveste cu protecția solară.

Ayurveda Foaming Shower Gel – Rituals

douglas rituals

Nu știam de brandul Rituals până acum vreo 2 ani. Call me sălbatică, însă mă bucur mult că mama e ceva mai îndrăzneață ca mine. Prima spumă de duș Rituals Of Karma m-a cucerit încă dinainte de primul duș. Are un miros plăcut și chiar te ajută să te relaxezi.

Gelul se transformă în spumă la contactul cu apa, ceea ce te ajută să economisești. Ai nevoie de o cantitate relativ mică la fiecare spălare. Cea mai recentă descoperire a fost Rituals of Ayurveda, produs pe care l-am primt cadou și care nu  m-a dezamăgit. Are un miros plăcut, oriental aș spune.

Lancome Idole, aroma primăverii

douglas lancome idole

De două ori pe an îmi fac un moft în materie de parfumuri. Anul acesta încă am fost cuminte, dar de 8 martie am primit Idole de la Lancome care a intrat automat în top 3 parfumuri preferate. Are un ambalaj deosebit, rezistă mult și e nevoie de doar 2 pufuri pentru ca aroma să persiste întreaga zi.

Aș zice că era să leșin când am văzut prețul din magazin, dar să zicem că pentru această primăvară mi-am făcut moftul. Sau mă rog, am primit un moft 😊. Lucky to be a woman 😂.

Cum e cu livrarea

Faptul că #stămacasă nu este o problemă. Douglas oferă transport gratuit la comenzi de peste 190 lei și la comenzi de peste 90 lei cu Douglas Beauty Card. Cu toate acestea, te invit să fii cumpătată cu banii și comanzi lucruri de care chiar ai nevoie.

În altă ordine de idei, sper să ne recitim cu bine! 😊