Despre conferința PRbeta VI – PReviziuni

Deși au trecut două săptămâni de la conferința PRbeta, mie încă-mi răsună viu în minte cuvintele celor câțiva speakeri pe care i-am ascultat în secțiunea Conținut de calitate– nu de alta, dar bineînțeles că nu am apucat să stau toată ziua și nici la workshop-uri nu am ajuns.

Cele mai importante două idei pe care am început să le pun în practică sunt următoarele – oamenii caută povești în textele pe care le citesc, povești care să-i inspire și care să le arate lumea altfel. De asemenea, este importatnt felul în care spui povestea, nu trebuie să fie nici prea elevat, nu trebie aibă greșeli de gramatică și exprimare și să respecte cel puțin structura simplă a unui text argumentativ. Creativitatea este punctată de către cititori și constanța la fel. Cumva știam aceste lucruri, dar parcă le-am auzit într-un alt mod.

Am spart gheața cu o întrebare pentru Eftimie care bâjbâit cu răspunsul.

Mă așteptam să zică altceva, dar poate că nu am fost nici eu destul de explicită, în plus că am avut și emoții. Îl întrebasem de părerea are despre persoanele care practică postarea articolelor în numeroase grupuri și dacă este sau nu important să postezi mai multe poze atunci când distribui un link pe Facebook.

Îmi pare rău că nu am stat mai mult, dar mă bucur ca s-a ivit ocazia să ajung măcar pentru două ore, dar pot spune că micul dejun a fost revigorant și numai bun. Mulțumesc fetelor de la PRbeta care m-au invitat și vă promit că la anul voi fi 100% prezentă 😀 . Vă las mai jos câteva poze, dar le găsiți pe toate pe pagina PRbeta – adică aici 🙂