PRForum 2018 – Next Level in Communication

Astăzi trebuia să fiu la PR Forum în calitate de Blogger Ambasador. Din motive obiective n-am ajuns. Așa că urmăresc cu mult interes hashtag-ul #prforum18. N-am prins nici conferința fetelor de la PRbeta, Linked Culture. Am auzit numai de bine de fiecare. Relatez din comunicatele primite și din experiența PRForum 2017, unde am fost prezentă și mi-am luat doza de creativitate. Astfel de evenimente sunt utile nu doar pentru networking, dar și pentru informațiile care ajung la tine.

Mi-e greu să plec urechea celor care critică. Să stai pe margine și să-ți dai cu părerea e ușor. Să fii în mijlocul urganului, ei bine, acolo e altă poveste.

Despre PRForum 2018

Invitat special al PRForum este Merlin Koene, Executive Vice President Communications, ProSiebenSat.1 Media SE. Merlin și-a inceput cariera ca jurnalist, fiind inclusiv reporter pentru CNN, 3sat, ORF si Spiegel-TV. După ce a oferit și consultanță globală strategică în domeniul comunicațiilor la CNC, s-a îndreptat către corporate communications. Între 2009- 2017, Merlin Koene a lucrat la Unilever ca Director of Sustainable Business & Communications. În prezent coordonează grupul de comunicare al ProSiebenSat.1 în calitate de Executive Vice President.

Platforma PR Academy, locul în care cele mai importante tendințe și nevoi sunt transformate în cursuri interactive, revine și in acest an cu patru seminarii menite sa ofere doza necesara de creativitate si solutiile practice pentru provocarile majore din comunicare. Acestea vor avea loc mâine. Se discută teme precum:

  • NEW COMMUNICATION STRATEGY: Despre comunicarea de la mass-media la micro-media – trainer Sorana Savu (Premium Communication)
  • CREATIVITY IN PUBLIC RELATIONS: Despre creativitatea in PR – trainers Irina Roncea, Andrada Busuioc, Roxana Diba (Golin)
  • THE BEST EMPLOYER IN TOWN: Despre comunicarea Brandului de Angajator – trainers Ioana Manoiu, Catalina Seitan, Octavian Gheorghe (GMP PR)
  • HOW TO WORK WITH INFLUENCERS: Despre promovarea prin influenceri – trainers Oana Bulexa și Marian Ionescu

YOUNG PR SEMINAR

Cel mai practic seminar de Relatii Publice dedicat studenților, revine pe 29 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, adică tot mâine. Essential Toolkit in Public Relations este un seminar cu multe studii de caz și sfaturi concrete care vor oferi o imagine cât mai realista a activității de relații publice.

PR Forum este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Orange, MedLife, Coca-Cola HBC si Danone, cu sustinerea: DC Communication, GMP PR, Golin, Image PR, Premium Communication, MSLGROUP The Practice.

Mă retrag glorios și sper să îmi pot aduna mintea să scriu. Am câteva idei în minte și un strop de determinare să le așez în apele intenetului. Până una, alta, sper să ne revedem curând. Online și offline într-o primăvară care s-a lăsat prea mult așteptată.

P.S. Mi-au plăcut mult de tot aceste postări: