Cum să-ți încarci bateriile la sat / Veșnicia s-a născut la țară

Cum să-ți încarci bateriile la sat. Weekend-ul care tocmai a trecut l-am petrecut bucurându-mă de lucrurile simple. Nu, nu cred că există lucruri prea simple, așa cum zicea Adriana, ci cred că există momente și momente în viața fiecărui om.

Să mă justific: există momente în care ai chef să faci atât de multe, să te bucuri de toate repede și să te apuci de altele noi. Acestea sunt acele momente care nu te lasă nici să respiri, însă nu te plângi de ele pentru că te împlinesc și te fac să uiți de anumite dezamăgiri.

Apoi, sunt acele momente în care ai vrea să pui pauză muncii și să fugi departe, însă pur și simplu nu poți. Oricât de mult le-ai urî, aceste momente sunt cele care îți testează limitele și pasiunea față de ceea ce faci.

Nu în ultimul rând, sunt acele perioade de liniște pe care le savurezi din plin și în care îți încarci bateriile. Pentru unii sunt rare, pentru alții dese. Nici cum nu-i bine, pentru că mereu trebuie să existe o cale de mijloc. Adevărul este că, deși vacanța la mare m-a deconectat total, m-a secat în același timp și de ultimele resurse pe care le aveam. Și bine a făcut, pentru că am avut timp de vineri până azi să merg la sat și să mă încarc cu energie.

Poate sună ciudat și chiar foarte pentru majoritatea orășenilor.

Cum să-ți încarci bateriile la sat?! Țăranco. Apăi, nu-i chiar așa. Țărancă sau nu, la mine la sat e liniște, e pace, e multă verdeață și aer curat. Oamenii sunt foarte liniștiți și nimeni nu are treabă cu stresul sau cu nervii. Fiecare-și vede de treaba lui fie că e în grădină sau la birt.

Viața la țară e molcomă și te face cumva să te întrebi pentru ce mama naibii alergi tu la oraș? Pentru bani și succes. La ce folosesc, în fond și la urma urmei? La un trai decent. Și mai la ce? (etc.)

Cum să-ți încarci bateriile la sat. Dacă ar fi să aleg între o viață liniștită la țară, fără griji și stres și viața mea hiper super mega vie de la oraș, sincer… nu aș da orașul pentru nimic în lume. Aici am crescut. Așa am crescut și oricât de drag mi-e mie la bunici la țară, oricât de mult îmi place liniștea, după vreo 3 zile încep să o iau razna de plictiseală.

Poate că e și din cauza vârstei și a aspirațiilor. Poate că într-un viitor extrem de îndepărtat îmi voi schimba părerea și vă voi scrie de pe locurile de baștină. Imaginați-vă că voi fi o băbuță liniștită care tricotează și scrie pe blog undeva la țară.

Neah, mai de grabă o babă comunistă 😂

Meanwhile, Lexie a fost și ea fericită de prima ei excursie la țară. Am constat că îi place la nebunie să se plimbe cu mașina. A fost foarte fascinată de peisaje și de locurile pe care le-a văzut din mașină. Mă întreb ce i-o fi trecut prin căpșorul ăla pufos 😀

Voi cum vă încărcați bateriile? 🙂