Cum să cucerești un bărbat

Din pură curiozitate, am făcut un research zdravăn în marele google pe tema Cum să cucerești un bărbat. Deși majoritatea trucurilor le știam, am decis să aleg câteva pe care să le împărtășesc cu voi. Mai mult ca sigur că nu sunt o noutate, dar sunt simplu de aplicat și chiar eficiente (unele le-am mai practicat și eu – cu toate acestea nu am devenit femeia fatală).

  1. Fii cât mai naturală – cu toate că la prima vedere așa pare, bărbaților nu le plac femeile cu 2 cm de fond de ten și super tunate. A nu se confunda naturală cu neîngrijită. Ai grijă să își scoți în evidență trăsăturile unice pe care le ai, fără să exagerezi.
  2. Zâmbește cât mai mult – bărbaților le plac femeile fericite, care zâmbesc mereu și le dau încredere că fericirea există cu adevărat.
  3. Privește-l pe furiș – găsește momentul ideal pentru a-l privi doar pe el și fă-l să creadă, măcar pentru o clipă că timpul a stat în loc pentru voi doi. Dar te rog, nu te ascunde prin tufișuri, după mașini sau mai știu eu pe unde. Va crede că ești o disperată.
  4. Dă-i de înțeles că îți este simpatic, fără să faci tu primul pas – deși clișeic, în natura universului, masculul este făcut pentru a da primele semne. Acordă-i o atenție specială fără să-l sufoci cu mesaje sau să-l bați la cap.
  5. Fii tu însăți – una din cele mai de succes rețete este aceea de-ați juca propriul rol. Nu încerca să fii o persoană care nu ești.
  6. Fii feminină – orice gest ai face, ai grijă să-i adaugi grație și un strop de rafinament. Pe mine, de exemplu, mă ajută să fiu feminină lenjeria intimă. Majoritatea bărbaților nu își vor dori niște brute lângă ei, dar nici niște scifosite. Calea este cea de mijloc.
  7. Fii jucăușă – dar nu te comporta ca un copil de 5 ani. Ei sunt mult mai copii decât noi, se pot supăra mai repede din tâmpenii și le poate trece o mâhnire mult mai ușor. Așa că joacă-te cu el, pentru că acest lucru îl va determina să te dorească și mai mult.

Dacă voi mai aveți soluții, eu sunt deschisă în continuarea listei. Am învățat între timp că și într-o relație ai nevoie de astfel de mici trucuri pentru a izgoni monotonia și rutina.Oricum, cred că fiecare femeie le folosește fără măcar să-și dea seama.