Cel mai frumos cadou online

În mintea mea există convingerea că eu mă pricep în a alege cadouri pentru persoanele dragi. Sunt ferm convinsă că reușesc să-i fac să zâmbească, însă de cele mai multe ori o dau în bară, pentru că adevărul este că nu mă pricep la cadouri.

Nu știu dacă-i din familie sau nu, deși nici ai mei nu le au cu cadourile – le nimeresc de cele mai multe ori, dar le oferă la momentul nepotrivit (ori înainte, ori după, ori fără nici un motiv, iar când e momentul pentru un cadou zic – păi nu ai primit cutărică atunci?!).

Bun, dar lăsând cadourile offline la o parte, vreau să vă povestesc despre cadourile pe care eu le ofer online prietenilor virtuali, în special celor care habar n-am cine sunt.

Poveste înaintea poveștii: era un timp, în care acceptam cereri de prietenie fără să am un criteriu solid de selecție, era de ajuns să avem câțiva prieteni comuni pentru a deveni prieteni virtuali. Cu timpul însă, am realizat că nu contează cantitatea, ci calitatea, așa că am început trierea.

Aproape în fiecare zi mă uit cine-și sărbătorește ziua de naștere. Dacă-i cineva cunoscut, relativ apropiat, îl felicit fie pe facebook, fie la telefon, iar dacă este o persoană necunoscută mie, îi fac un cadou destul de egoist, dar cel mai frumos cadou online – unfriend 😀

Parcă v-am zis că nu-s bună la ales cadouri, nu?! Metoda mea funcționează chiar bine, pentru că am reușit să-mi restrâng lista de prieteni la un număr rezonabil de persoane, dar mai ales la acele persoane care mă interesează. Sunt cam 1.000 și așa, dar promit că voi continua trierea.

Să nu fie cu supărare, dar mie mi-e util și practic să fac așa. E cadoul meu pentru voi – vă scap de o nebună din timeline 🙂