Ce-mi doresc de ziua mea

Deși mai sunt fix 40 de zile până la ziua mea, am zis să mă pregătesc din timp cu o listă de dorințe. Cine știe, poate chiar se îndeplinește. Să fiu sinceră – sunt convinsă că majoritatea lucrurilor vor fi de prisos scrise pentru că voi fi nevoită să mi le fac singură cadou, dar e bine să faci liste. Îmi place. Mă relaxează.

No.1ondulator de păr automat – cel de la Rowenta. L-am văzut pe facebook la Aguritza (ea l-a primit pentru testare), dar eu sigur îl vreau pentru că aș putea să am și eu mai des bucle. Acum sunt fericita posesoare al unui ondulator clasic pe care-l folosesc foarte rar pentru că de (aproape) fiecare dată mă ard – fie la deget, fie la frunte. 🙁

No.2 – o pereche de role. Știu că voi împlini 21 de ani, dar chiar nu am avut niciodată perechea mea (port 38-39). Mereu o împrumutam de la vecina de peste drum. Au trecut ani de atunci, am crescut și nu-mi mai sunt bune aceel role, însă acum vreo două zile m-a lovit dorința puternică de-a reveni la obiceiuri vechi și sporturi ușoare. Vă dați seama ce distracție ar fi să o scot pe Lexie la plimbare și eu să fiu pe role? 🙂 Mi-aș antrena și eu gluteus maximus mai mult. Să nu mai zicem de gambe 😀

No.3 – o cină la un restaurant scump în compania cuiva plăcut. Nu știu cine este ”compania” sau acel ”cuiva plăcut”, dar promit să plătesc eu… așa ca de ziua mea.

No.4 – o aventură. Știu că asta nu e musai să vină cu ocazia zilei mele, dar dacă tot e la faza de dorință, iacă o expun aici. Poate ceva în genul Carpatic Fun. Am citit ca o nesătulă articolele Adrianei (da, da, iar mă leg de tine, de data asta cu dovezi 😛 ) despre aventura ei din Bihor și parcă m-ar tenta și pe mine  mă tentează rău și pe mine.

No.5 – un album foto cu mine și prietenii mei din ultimii câțiva ani. Așa cum am scris și într-un articol precedent, ultimii ani au lipsit cu desăvârșire din arhiva mea cu poze, așa că nu m-aș supăra să o refac. Cred totuși că asta depinde de mine și numai de mine, dar poate mă ajutați cu câteva idei să-l fac mai interesant.

No.6 – să merg la mare în august. Oh, ce mult îmi doresc asta. Sunt unele mici inconveniențe pe această temă, dar sper să reușesc. Am trecut acest punct pe lista pentru ziua mea pentru că sper să mă apuc de acest ”proiect” până atunci.

No.7 – cărți. Multe cărți 😀

No.8  flori. Și mai  multe flori.

No.9 – cea și cea mai greu de realizat dorință – cel puțin în acest moment – este achiziționarea unui aparat foto DSLR. Nu, nu vreau să mă apuc de fotografie. Știți doar că mie-mi place mai  mult să fiu pozată decât să fiu fotograf, dar nu mi-ar strica unul. L-aș folosi pentru pozele pe care le postez aici, pentru evenimentele la care particip și poate chiar să-mi fac poze mie 🙂 (cât narcisism – râde). Nu pot mereu să stresez oamenii profesioniști pentru că au și ei viețile lor.

În realitate lista mea de dorințe are 21 de puncte, dar deja este oricum destul de lungă, așa că nu vă împovorez cu încă 12. O dată devin și eu majoră în SUA 😛 Promit să vă spun câte voi tăia de pe listă în fix 40 de zile. Până atunci mai am de trecut o sesiune și câteva examene.