Întâlnirea numărul 6, quiz și oameni noi

Garage Cafe a fost aseară gazda celei de-a șasea întâlniri a bloggerilor timișoreni din cadrul proiectului BloggingTM 2.1. Spre deosebire de întâlnirile anterioare, la primul blog meet din 2018 am avut 5 bloggeri noi care s-au alăturat discuțiilor.

Am povestit despre scris, dar am pregătit și un brainstorming și un quiz. Nu dau mai mult din casă. Să zicem că rămâne între noi, cei care am fost acolo. Ce vreau însă să punctez este dorința celor prezenți de a face mai mult. Să ne vedem mai des, să ajungem la ce putem numi comunitate. M-a bucurat. Am simțit că efortul Andrei și al meu din 2016 încoace începe să dea roade.

Bloggeri timișoreni: implicare, dorinta, hai sa facem!

Îmi doresc ca într-un viitor relativ apropiat să nu mai aud nici o agenție care să spună că nu există blogeri timișoreni. Pe cât de imposibil pare, cred că vom reuși.

S-a râs mult aseară, s-a discutat pe teme diverse, dar am ajuns la un consens. Așadar, pe 27 februarie ne revedem. Poate într-o forumulă mai mare și sper eu, făcând un pas mai departe.

Între timp, las aici lista de prezență cu bloggeri timișoreni pe care i-am cunoscut sau revăzut aseară:

În timp ce scriam acest articol, mi-am amintit de o postare mai veche care conținea formularul de mai jos. Revin cu îndemnul de a-l completa dacă sunteți bloggeri din Timișoara. Facem și munca oamenilor de PR ceva mai ușoară 🙂 (click aici pentru a vedea răspunsurile generate).

Până la următoarea întâlnire, vă invit să dați like paginii de BloggingTM 2.1 pentru a fi la curent cu ce se mai întâmplă în blogosfera locală. Rămân la promisiunea inițială – încă vrem să demonstrăm că și aici se poate.