5 site-uri de urmărit de Black Friday 2019

Black Friday 2019 bate la ușă. De fapt, e atât de aproape încât simt că-mi suflă în ceafă. Am cercetat destul de serios piața în ultimele zile și am urmărit cu atenție cele mai populare magazine online. Constat cu stupoare că unele se folosesc abuziv de conceptul Black Friday. Cresc prețurile cu o zi înainte și le scăde pe15 noiembrie ca și cum ai prins o mega promoție. Nu vreau să dau nume. Am omis să fac un print screen acum câteva zile să-mi pot demonstra afirmațiile.

Cum îmi place să mă concentrez pe lucrurile bune, în cele ce urmează, vă recomand 5 magazine online care au reduceri pe bune de Black Friday 2019. Dacă tot vreți să cumpărați ceva, măcar să fie o promoție reală.

Pentru casă și familie – top-shop.ro

Sunt câteva reduceri foarte bune dacă sunteți în căutarea unei saltele noi. Personal am comandat recent un topper de la ei și sunt foarte mulțumită de el. Top-shop promite reduceri de până la 75% și o gamă largă de produse potrivite întregii familii.

Pentru cărți – Libris.ro

Deși Black Friday 2019 începe abia la 12:00 AM, adică peste aproximativ 5 ore, cei de la Libris au pregătit deja o pagină unde descriu cum văd ei acest concept. Acest site este oricum preferatul meu în materie de cărți pentru că au de multe ori promoții, iar transportul este, de obicei, gratuit.

Nu știm încă ce cărți și produse intră la ofertă, dar sunt sigură că promoțiile vor fi bune. 🙂

Pentru cosmetice și produse de îngrijire personală – Farmec.ro

Brand românesc, cu produse foarte bune care se mulează perfect pe tipul meu de ten. Cu siguranță vei găsi și tu ceva potrivit pentru tine 🙂 . Crema mea preferată de toamnă este aceastea pentru că hidratează intens și matifiează tenul. De obicei este în jur de 80 lei, dar acum are o reducere chiar bună.

Promoția Black Friday 2019 de la Farmec se desfășoară exclusiv online. Promite reduceri de până la 50% în perioada 14 – 21 noiembrie 2019. În plus, promoția este valabilă nu doar pentru produsele de îngrijire a tenului, ci și pentru produsele de îngrijire a părului și corpului, machiaje și produse pentru bărbați.

Pentru electronice și electrocasice – evomag.ro

Urmăresc de câteva zile bune ofertele pentru noul Iphone 11 Pro. Cea mai bună și mai reală pe care am găsit-o a fost la ei. Au opțiunea de a cumpăra prin rate dacă ai un card de cumpărături compatibil cu parteneriate lor (BT, BRD, ING, Garanti Bank, Cetelem, BCR, mai multe aici).

Cu toate acestea, cred că o ofertă și mai bună este la epilatorul IPL de la Philips. Dacă de obicei acest produs costă în jur de 1.700 lei, în perioada aceasta el costă 849 lei, adică are o reducere de 50%. Cred că îl voi comanda și, dacă te interesează, pot scrie o recenzie a acesuia ulterior pe blog.

Pentru garderoba ta – answear.ro

Am lăsat ce e mai bun la final. În ultima vreme am început să fiu tot mai atentă la cum mă îmbrac și mai ales la ce port. Cred că pe termen lung, investiția în pantofi de sezon este una păguboasă. Prefer să dau o sumă mai mare pe o pereche de ghete, de exemplu, și să le port mai multe ierni la rând, decât să cumpăr în fiecare an altele noi.

Și pe cuvânt că nu ratez ocazia să comand aceste cizme din piele Vagabond:

Mai sunt și alte produse care îmi fac cu ochiul, dar nu cred că e cazul să dau o gaură așa mare în buget.

Cu aceasta închei seria recomandărilor de Black Friday 2019 și sper să găsești ceva ce îți dorești și ți se potrivește la cel mai bun preț. Aștept cu mare interes recomandările tale în comentarii, iar până data viitoare, să ne recitim cu bine! 🙂