Articol fără sens

Primul articol fără sens. Logică sau orice regulă scrisă și nescrisă.

E uimitor cum o persoană poate să îți influențeze stările și sentimentele, să-ți îmbunătățească sau să-ți înrăutățească ziua sau pur și simplu să te facă să zâmbești atunci când simți că te scufunzi într-un ocean de melancolie, sentimente negative și o imagine proastă de sine. Este precum un pulover de toamnă – te încălzește când ai cea mai mare nevoie. Și ce toamnă urâtă avem afară 🙁

Am avut o zi ieri… cu de toate – de la simptomul ”ace în ochi” de la prea mult plâns, la râs cu lacrimi, dezamăgire și mega mult entuziasm. De ce?  Pentru că sunt genul de persoană care pune mult suflet într-o chestie, fie ea neînsemnată, de multe ori o iau în freză, aproape la propriu. Da, dramatizez lucrurile uneori doar că nu sunt chiar în cea mai grozavă stare spirituală acum. În fine.

Mi-am dorit ca măcar toamna să țină cu mine, dar parcă și ea-mi face în ciudă cu ploi mărunte și reci, nori mulți și o stare de somnolență constantă. Am trecut de la apă la cafea, de la somn la nesomn și de la calm la o hiperactivitate constantă și repetată. Oare cât o mai duc așa?!

Singura chestie care s-a lipit ieri de mine este că singurul lucru constant este schimbarea, că bacteriile nu dezvoltă rezistență la antibiotice, ci rezistența este ereditară și că un medic bun știe ce dă, când dă și mai ales cui dă.

Concluzia zilei – azi am fost nebună de legat (cum i-ar place amicului meu să spună), mi s-a spus că sunt pui de găină și că trebuie să fie legată de calorifer până vine un șaman să-mi regăsească spiritul. Oarecum aveau dreptate – am nevoie de un șaman  șamanul meu (cine-i ăla?!), dar care să mă iubească, nu care să mă exorcizeze.

Concluzia generală este că femeile au nevoie în permanentă de schimbare. Știți cum e, ne place să provocăm, dar și să fim provocate.

E un articol fără sens, dar cui îi pasă?! Nu toate au sens în viața asta.