Amalia Gaiță – concert și expoziție de fotografie

Vă mai amitiți de Amalia cea minunată care și-a răpit din timpul ei să mă pozeze pe mine? Ei bine, acest om care a făcut din pasiune meserie și nu se oprește doar la fotografie, se lansează și în lumea muzicală. Unul din cele mai importante proiecte ale sale își va deschide porțile pe 7 iunie, începând cu ora 20:00 la Centrul Multifuncțional Bastion unde o puteți cunoaște pe Amalia, puteți vizita expoziția de fotografie și o puteți asculta live.

Credeți-mă, are o voce minunată! Eu voi fi prezentă pentru că nu pot să nu susțin un om pe care deși nu-l cunosc aproape deloc, îmi inspiră încredere și seriozitate. Vorba Oanei-care-s-a-lăsat-de-blog, vorbești cu ea două minute și ai impresia că o știi de-o viață întreagă.

Așadar, notați în calendar: Amalia Gaiță – concert și expoziție de fotografie în 7 iunie. Dacă sunteți așa, mai uituci, cum sunt eu dați aici un click pe eveniment. Nu de alta, dar faebook sigur nu uită. Până una, alta, vă las cu o melodie semnată Amalia Gaiță să vă conving că merită să veniți: