3 urări de Crăciun

Înainte să încep a vă ura, vă mărturisesc că acest articol este scris de pe telefon. M-am străduit să păstrez cât de cât diacriticele și ortografia. Dacă nu mi-a ieșit pe deplin, corectez când ajung acasă.

Pentru că e Crăciunul, iar în această perioadă se practică urările, m-am gândit să vă urez și vouă, dragi cititori, trei lucruri pe care le consider importante.

Să vă împăcati cu cei care v-ati certat degeaba

Poate sună a clieșeu, dar dacă nu acum atunci când? Există tot felul de dispute care merită trecute cu vederea. E mai important să ai alături oamenii dragi, decât să fii certat. Bucuria e nemăsurat mai mare.

Să oferiti fără a cere nimic în schimb

Faceți cadouri fără a aștepta ceva în schimb. Fie ca este vorbă bună ori o pâine celor care nu au posibilitatea din diverse motive, oferițile din suflet. Oamenii în nevoie se vor bucura cu adevărat de ele.

Să vă odihniti și să mâncati cu măsură

Da, și mie îmi place să mănânc ☺️, dar încerc să nu mănânc peste măsură și să combin felurile cât mai puțin posibil. Crăciunul are același gust și farmec. Promit!

În rest, vă doresc sărbători de poveste alături de cei dragi, să vă aducă Moșul un strop de înțelepciune și multă iubire.

Să ne revedem cu bine! 🎄🎁