3 idei de City Break pentru începutul lui 2018

Mă doare capul cum nu m-a durut de mult. O fi de la vreme sau de la prea multă oboseală. Bineînțeleles că în astfel de momente, când am diverse lucruri de finalizat și o durere care mă sâcâie, pun totul pe pauză și caut următoarea escapadă.

Dacă finalul de an îl petrec autohton, mă gândesc din ce în ce mai mult la un city break departe de casă. Cel mai probabil în februarie sau când s-or coace roadele muncii.

Așadar, am căutat și găsit 3 oferte care s-ar putea să vă tenteze și pe voi într-o zi friguroasă de decembrie.

Roma

Prima este un city break la Roma oferit pus la dispoziție de Quattro Travel. Prețurile încep de la 169 de euro și includ 3 nopți de cazare, mic dejun, bagaj de mână și transport cu avionul din București. Întreaga ofertă poate fi vizualizată aici.

Istanbul

Ultramarin, agenția de turism din Timișoara, pune la dispoziție o ofertă foarte tentantă la Festivalul Lalelelor din Istambul. Pentru rezervările până în 15 ianuarie 2018, prețul este de 325 de euro (după crește la 375 euro).

Acesta include transport cu avionul din Timișoara, 3 nopți de cazare, ghid, transport aeroport – hotel și viceversa. Detaliile pot fi consultate aici.

Dublin

Pe TripHunter am găsit o ofertă foarte bună pentru Dublin. Aceasta include 3 nopți de cazare, transport din București, dar și toate taxele de aeroport incluse. Prețul de persoană este 160 de euro, iar mai multe detalii, precum și rezervarea vacanței se poate face aici.

Dacă mai aveți idei, acestea sunt binevenite în comentarii. Mă duc să mă plâng de durere de cap în altă parte și să continuu să visez cu ochii deschiși la următoarea vacanță. 🙂