🎁 Idei de cadouri pentru un Crăciun deosebit

Idei de cadouri? 🤔 Mai sunt doar 2 zile până la Crăciun. Dacă NU ești ca mine, înseamnă că ai vorbit deja cu Moș Crăciun și ai planificat pe îndelete ce urmează să pună bătrânul sub brad. Dacă faci parte din echipa mea, a celor care se lasă pe ultima sută de metri, ei bine, să știi că viața noastră nu este deloc ușoară.

Astăzi fac prăjituri, iar mâine voi alerga ca un hamster pe roată după cadouri. Am zis deja aici că am nevoie de timp. Tocmai mi-am dat seama că nu prea mai am timp. Noroc cu grupul Branduri și afaceri din Timișoara unde am dat strigare de mai bine de două săptămâni și am adunat o listă frumușică de idei de cadouri pentru cei dragi.

Parte frumoasă este că pe lângă bucuria familiei și a prietenilor, vei putea ajuta și un antreprenor local să închidă ceva mai vesel acest 2020 complicat.

De toate pentru toți

Așadar, voi lăsa mai jos o listă cu afaceri care pregătesc de zor cadouri pentru Crăciun. Sper că nu e prea târziu, iar dacă vei cumpăra ceva de aici, lasă un comentariu și spune-mi dacă a fost de ajutor. Spor la cumpărături planificat cu Moș Crăciun.

West City Radio

Image may contain: text that says 'Anul ăsta fii mai cu moț! WEST ST 88,8fm 1RADIO RADIO CITY pentru Timişoara Oferă cadou publicitate! VOUCHER 500 LEI office@westcityradio.ro'

Prietenii de la West City Radio oferă un număr limitat de vouchere pe publicitate în valoare de 500 lei.

Coșul de Crăciun de la Ultramarin – detalii aici

Coșul de Crăciun

Sper ca lista de mai sus să îi dea câteva idei potrivite Moșului. În rest, să ne recitim cu bine! 🌸