Viața ca o călătorie sau cum să iei ceva bun din tot ce primești

Mă frământă de câteva zile un gând care ar putea duce într-o zonă ușor filosofică. Cred că viața e ca o călătorie. Iar ca orice călătorie are amintiri frumoase și experiențe care merită povestite.

Mai cred că fiecare lucru pe care îl facem aduce cu sine lecții și concluzii din care poți sau nu să înveți.

Viata ca o călătorie

Îmi place la nebunie să călătoresc și mi-aș dori să îmi iau valiza, câteva haine și să colind lumea. Am realizat totuși că, cel puțin pentru moment, acest lucru este aproape imposibil.

Funcționez cu escapade. Îmi păcălesc sufletul curios cât de des pot cu excursii, cărți, filme, preparate de prin alte părți și mă străuiesc să descopăr povești de viață și nu numai.

Așadar, am luat o decizie pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Încep să adun aici călătorii. Nu vor fi doar cele în care mă plimb prin alte locuri și scriu despre ele, ci va fi un mix de gusturi, experiențe și oameni pe care i-am întâlnit.

… una măsurabilă

Este totodată și un experiment prin care vreau să mă disciplinez. În stilul caracteristic, am pus pe foaie câteva idei, le-am ordonat și urmează să le implementez. Cuvinte mari. Sunt măsurabile acele idei și dacă-mi iese, anul viitor, în 14 noiembrie 2018, voi publica rezultatele.

Cum Instagram este favoritul meu, voi extinde conceptul și acolo. Iar ca să fie mai simplu, l-am transformat în #turistdemeserie unde am colectat deja câteva amintiri condensate în fotografii. Să ne înțelegem – nu am monopol pe acest hashtag, așadar simțiți-vă liberi să-l folosiți atunci când cosiderați. Desigur, nu neglijez nici restul canalelor de comunicare. Vezi facebook și facebook.

Vă invit să-mi fiți alături, căci pe lângă texte și poze, mai pregătesc câteva surprize. Nu schimb lumea, nici nu reinventez roata, ori pe mine. Caut doar moduri prin care să dezvălui cât de frumoasă poate fi viața atunci când o privim și din alte unghiuri.