Nu-s adepta alergatului prin magazine după haine. Nu-mi place să merg la shopping și mă înnebunește gândul că vine toamna și trebuie să dau o raită prin magazine. Oricât de atipic pare pentru o femeie, urăsc shopping-ul și răbdarea mea într-un centru comercial tinde de la zero spre minus infinit.

Shopping-ul e un sport pe care nu-l înteleg

Când știu că am haine sau pantofi de cumpărat și îmi iau totuși inima în dinți să plec în aventura vieții. O fac rapid și fără durere (de picioare). Urăsc vânzătoarele care încearcă să-ți bage produsele lor pe gât. Mi se pare inutil să dai o căruță de bani doar pentru numele unei firme care uneori se descotorosește de calitate.

Slăbiciuni: rochii de seară și costume de baie

Dar (evident că există mereu un dar) am și eu slăbiciunile mele. Destul de rare. Nu mă zgârcesc niciodată la o rochie de seară sau la costumele de baie.

Despre hainele de la SH nu am nici o părere. Am intrat de câteva ori într-un astfel de lăcaș, mi-au plăcut unele lucruri și totuși nu m-am încumetat să cumpăr nimic.

Teneși din piată (?!)

În schimb, zilele trecute am ajuns în piața Aurora. Pentru cei care nu-s familiarizați cu Timișoara, piața Aurora este genul de loc unde găsești de toate. Începână de  la casete și CD-uri, haine de toate formele și mărimile, papuci și pantofi, piese de mașină, unelte de grădinărit, bla, bla, bla…

Și dând o tură prin piață, ajung la un stand cu pantofi. Și îi văd. Două perechi de teneși care m-au cucerit la prima vedere. Nu am ezitat, i-am probat și i-am luat. Nu-s de firmă, dar sunt tare mândră de ei. Nu bag mâna în foc că mă vor ține până anul viitor, dar cu puțin noroc, voi face o investiție ”serioasă” prin septembrie și voi achiziționa două perechi de Converse (o altă slăbiciune). 😀

Așa-i că-s simpatici? 🙂

Calitatea pozelor nu este baș cea mai fericită, dar eu sunt. Mai contează? 😛

În plus, am avut ocazia aseară să inaugurez teneșii albi în emisiunea Ora Regiunii, unde am vorbit despre festivalul Săptămâna Europeană a Tineretului și Culturii – ediția a XVI-a.

urăsc shopping-ul

De la stânga la dreapta: Oana E., Andreea L. și subsemnata. Și nu, nu i-am legat sub ”limbă”, ci în exterior. Mi se pare cel mai comod și cel mai practic.