Acum ceva vreme, mai exact pe 27 mai, am participat la o întâlnire Tupperware. Cum mine au fost și alte câteva bloggerițe din oraș, lăsându-ne purtate în lumea gătitului. Adevărul este că a fost o întâlnire super interesantă, pentru că am aflat cum poți face pâine în 45 de minute, cum poți pregăti brioșe delicioase pentru musafiri sau cum o maioneză e gata în 2 secunde. Și nu exagerez.

Postam în ziua cu pricina poza de mai jos pe instagram și mă minunam de gustul delicios de pâine caldă, făcută pe loc, în fața noastră.

https://instagram.com/p/3MZ6p_GK_6/

 

Așa am cunoscut eu această companie și am rămas cu o impresie plăcută. Sărind de la una la alta, deși mă lăudam cândva că m-am apucat de kangoo, m-am lăsat păgubașă nu după mult timp. Mi-a fost lene, mi-a lipsit timpul și determinarea.

Cu toate acestea, simțeam uneori (uneori, fiind cuvântul de bază) să mă mișc cumva. Așa că am luat înțeleapta decizie să mă apuc de jogging. Ca orice sport pe care l-am practicat, minunea a ținut trei zile (în afară de tenis, care m-a ținut 6 ani 😀 ) consecutive, apoi s-a rărit. Nu mai era în fiecare seară, era o dată la două seri, apoi o dată pe săptămână. Ultima dată am fost la jogging săptămâna trecută.

Ce m-a determinat să alerg? Păi în primul rând, nevoia de-mi pune în mișcare oasele și mușchii, iar al doilea motiv (pe cuvânt de onoare), a fost sticla sport primită la întâlnirea de care vă povesteam mai sus. Are 750 ml și este foarte practică în orice situație. Mi-a ținut de urât în sesiune, dar m-a și încurajat când alergam. M-a așteptat de nenumărate ori în mașină, cu promisiunea că nu va strica apa – vedeți aici despre ce vorbesc. Nu am povestit despre ea încă, pentru că am așteptat să fiți voi primii care află ce pun la cale 😀

Poza e făcută cu minunatul meu telefon, așa că ignorați calitatea imaginii. Să revenim la subiect, pentru că am o provocare pentru voi:

Povestiți-mi într-un comentariu la acest articol despre cum vă împăcați cu mișcarea și cum încercați (dacă e cazul) să îi învățați pe copiii voștri să fie activi. 

Am de dat 3 premii pentru cele mai sincere și simpatice comentarii, ce constau fiecare într-o sticlă sport – două pentru oameni mari și una pentru un om mare în creștere 🙂

Provocarea rămâne valabilă până în 15.07 (23:59), iar câștigătorii îi vom alege în data de 16.07.

LAST UPDATE 23:26 – m-am ținut de cuvânt și anunț câștigătorii azi, 16.07. Așadar, iată cei 3 câștigătorii cu motivația de rigoare:

1. Dorina – mi-a plăcut că a fost sinceră și că se aseamănă cu mine – are inițiativă, dar când vine vorba de pus în practică… bleeee 🙂 La tine merge sticluța pentru copii, pentru copilul din tine 😀

2. Lucian – un om hotărât, care a pus piciorul în prag (ajutat de soție, evident). Pentru tine sticla albastră. Ține-o tot așa!

3. Georgiana – mi-a plăcut felul tău de a învinge lenea. Te admir…de-aș fi și eu așa. Pot, dacă vreau. Dar vreau? 😀

Felicitări și vă mulțumesc tuturor pentru implicare!