Starbucks în Piata Victoriei din Timisoara

Starbucks deschide astăzi o locație nouă în Timișoara. Este a treia din oraș și prima în afara unui centru comercial. Situată strategic, cafeneaua este exact în buricul târgului – Piața Victoriei, lângă Opera Națională. Aseară am fost invitată la o degustare de cafea.

Alături de alți bloggeri și oameni de comunicare, pe un frig de-ți îngheța sufletul, m-am încălzit cu o cafea tare și povești savuroase. N-a contat faptul că era seară și că am devenit hiperactivă, gustul Starbucks a rămas același. Îmi place noua locație și cred, ochiometric vorbind, că este și cea mai mare din oraș.

Poți savura o cafea Starbucks chiar în Piața Victoriei din Timișoara!

Seara nu s-a lăsat fără o boacănă a la Mateoc, însă am reparat repede și sper că fără cicatrici. M-am bucurat și mai mult să reîntâlnesc oameni pe care nu-i văzusem de ceva vreme, să împărtășesc impresii și amintiri. Tocmai acest gen de evenimente îmi doresc pentru comunitatea locală și să-mi fie cu iertare, dar chiar e nevoie de ele.

Ce e foarte fain la noua locație nu ține doar de mărimea spațiului, ci șe de amplasament. Este foarte aproape de toate instituțiile publice, în drum spre centrul business și la doi pași de locurile prin care mă mișc și eu. 😛

Așadar, spun un mega mulțumesc, Starbucks, pentru cadouri, noua locație și seara liniștită petrecută la o cană de cafea cu iz de sărbătoare. 🙂

Foto credit: Rox Sarafolean