Mi-au placut intotdeauna plecarile. Fie ca a fost vorba de concediu, de „afaceri” sau doar din simplul drag de a pleca. Desi marea ramane marea mea dragoste, muntele reprezinta genul de „iubire” stabila, aproape, sigura.

Mno, ce sa fac daca marea e asa departe de mine. Ultima iesire la munte a fost o redescoperire pentru ca si prietena mea, dar si eu, fusesem cu multi ani in urma pe acele drumuri.

A fost atat de placut si de relaxant sa descopar ca locuri vechi au ramas neschimbate. Se simt ca o ancora intr-un timp in care totul este pe fuga si trecator.

Uneori, in zilele libere si cu multa plictiseala (foarte rare acele zile, ce-i drept 🙁 ) ma plimb prin Timisoara si incerc sa descopar lucruri pe care nu le vad in mod normal, care imi scapa ochiului. Lucru pe care va sfatuiesc si pe voi sa il faceti uneori.

Partea cea mai faina este ca Ciuc Radler este in asentiment cu mine si, impreuna cu Sorin Onisor (fotograf) si Diana Cosmin (narator), isi propun sa redescopere Romania moderna. Oricat de mult m-as minti ca as fi capabila si mi-ar place sa traiesc izolata de agitatia orasului, adevarul este ca niciodata nu-mi va placea cu adevarat. Imi place enorm d emult sa calatoresc si nu cred ca va este dstrain acest lucru.

Sa (re)descopar natura va ramane una din placerile mele, totusi voi ramane adepta urbanului tot timpul. Nu ma vad mutata la cucuietii din deal pentru ca am o viata multe prea active, imi plac plimbarile lungi si intalnirile cu prietenii. Imi place sa cunosc oameni noi sis a savurez o bautura la finalul unei zile incarcate. Idealaar fi acea bautura cu ingredient fix cat trebuie. Nu mai mult, nu mai putin.

Si daca tot veni vorba despre intalniri cu prietenii, sambata seara in oras se anunta mare adunare. O sa pornim cu bicicletele din central orasului pana n zona strandului Heaven. Va fi o chestier inedita sip e langa faptul ca va fi haiosa, va fi si foarte colorata. Asa ca, va invit sa luati si va indemn sa descoperiti singuri. Promit ca nu veti ramane dezamagiti. Pe pagina „Rondului de noapte” gasiti mai multe detalii. Eu una sunt tare entuziasmata de acest proiect si curioasa foc de pozele ce vor urma. 🙂

rondul-de-noapte-zgomotul-gandului