Pentru că te iubesc

Ce înseamnă oare iubirea? O întrebare pe care îndrăznesc să-i caut un răspuns. Îmi este imposibil să o descriu într-un cuvânt, într-o propoziție sau chiar într-o frază.

Iubirea este un fior ce te străfulgeră pe șirea spinării atunci când te aștepți mai puțin, te face să simți fluturi în stomac în cele mai ciudate momente și te învață să respiri chiar și sub apă. Iubirea te face puternic și răbdător și te învață că mereu există un motiv de a merge mai departe. Uneori, iubirea îți dă aripi și te obligă să dai tot ceea ce ai mai bun, dar și tot ceea ce este rău în tine. Iubirea te contopește cu cealaltă persoană, iar inima ta o ia razna, simțurile dispar, iar tu te transformi într-un om plin de lumină.

Fericirea pe care o simți te face să tremuri din toate-ți încheieturile și să zâmbești din tot sufletul.

Atunci când iubești nu mai exiști doar tu, ci există doar voi.

Mulți cred că iubirea te face slab, dar din contră – iubirea este ca un scut ce te face mai puternic. Unde sunt doi, puterea crește, drumul este mai ușor, iar destinația este măreață. Iubirea iartă și șterge lacrimi. Iubirea te arde cu dor, dar îți dă tărie și răbdare.

Iubirea nu te încătușează, ci te lasă liber, te lasă să alegi, știind precis că pe ea o vei alege. Iubirea nu este oarbă, nici surdă, nici mută.

Iubirea este expresia sufletului și vocea inimii, o voce ce desenează sunete ce se vor tatua pentru totdeauna în universul plin de stele, pentru că o stea înseamnă o iubire. Iar atunci când noi avem impresia că iubirea s-a stins, ea de fapt pulsează în cele mai ascunse colțuri din noi, știind că nu va muri, știind că într-o zi, mai devreme sau mai târziu, acel suflet pereche va reveni în viața noastră.

Aceasta este iubirea.

Această explicație pertinentă sau nu, nu aș fi fost în stare să o dau fără cel care astăzi îmi lipsește enorm de mult și pe care abia aștept să-l revăd.

Nimic nu este sigur în lumea aceasta, totul este relativ, doar astăzi și acum e cert. Astăzi sunt fericită pentru că iubesc și pentru că sunt iubită.