Farmec – așa da!

Produsele Farmec există la noi în casă încă dinainte să-mi aduc aminte de mine. Primul produs cu care am avut contact a fost laptele de corp Doina pe care Oma mea încă îl folosește. Nu se desparte de mai bine de două decenii. Mi-farmec îți păstrează farmecula fost și mie de folos acest produs la o întâlnire cu un băiat acum câțiva ani. 😀

În fragedă adolescență erau la modă nuanțele de ojă cât mai turbate și îmi amintesc cum o secam pe maică-mea să-mi cumpere tot felul de culori pe care nu mi le-ar fi cumpărat nici în ruptul capului. Așa că, în loc să dau banii pe înghețată, îi adunam grijuliu și cam o dată pe săptămână îmi cumpăram o ojă nouă. Nu mă interesa firma. Ulterior aveam să aflu că majoritatea produselor erau de la Farmec.

Mbun. Așadar, produsele astea-s ca și parte din familie. Nu aveam să mă gândesc că firma asta pe care femeile din viața mea o venerează îmi va face un pachețel cadou doar pentru că m-am trezit eu să fac pe bosumflata. Să vă povestesc.

Se făcea că la noi în Timișoara exista un magazin Farmec. Undeva în Piața Libertății, pe str. Lucian Blaga, lângă librăria Esotera. Și magazinul ăla era acolo de când lumea și pământul, maică-mea și cu mine eram cliente fidele și uite așa aflu într-o zi de pe facebook (de unde altundeva?) că buticul nostru preferat se mută în casă nouă.

Pfoai ce tare, mă gândesc. Numai bine mergem la inaugurare, îi zic maică-mii. Dau și scriu un mesaj privat pe pagina Farmec și aștept. Și aștept. Și aștept… și răspunsul nu vine, inaugurarea trece și eu rămân cu buza umflată, dezamăgită că firma mea de suflet nu-mi răspunde la mesaj și nu mă vrea la inaugurare.

Farmec are grijă de fiecare client în parte!

Au trecut câteva zile până când cei de la Farmec au răspuns la mesaj, cu întâziere ce-i drept. Și-au cerut scuze pentru răspunsul venit mult prea târziu, mi-au explicat că firma de PR s-a ocupat de eveniment și drept revanșă au decis să-mi trimită un set de produse.

Nu era nevoie, pe cuvânt cu nu aveau să mă piardă din lista lor de clienți fideli. Cu toate acestea, m-am bucurat și am fost plăcut surprinsă să descopăr că pentru Farmec fiecare client, fiecare părere și opinie este importantă.

Așa că astăzi, ziua mi-a fost înseninată de curierul care m-a sunat să-mi spună că are un pachet pentu mine. Mulțumesc, Farmec, pentru grija care o porți clineților tăi! Așa da! 🙂