Emotion, locul unde emoțiile prind contur

Emotion este unul dintre locurile mele favorite din oraș. Este o cafenea/bar unde găsești o atmosferă care să te inspire și să îți ofere energie în zilele cu multe buline pe lista de to do. Totodată poți petrece timp cu persoane dragi la un pahar de vin sau la un cocktail delicios.

Aici am scris printre cele mai citite texte de pe blog, am spus povești, mi-am plâns sufletul și am găsit liniște pentru a-mi pune gândurile în ordine.

De ce să alegi acest loc?

Emotion este un loc care îți inspiră confort și căldură. E acel gen de spațiu care la prima vedere pare haotic pentru că piesele de mobilie sunt fiecare desprinse din alt film. Acest haos se tranformă în câteva secunde într-un seniment de acasă în care lumea se simte bine și în largul său.

Îmi place să vin la Emotion mai ales atunci când mintea o ia razna și am nevoie de o cafea bună și un strop de liniște. Oamenii sunt foarte primitori și atenți cu clienții, iar meniul oferă gamă largă de produse în funcție de stare, preferințe și buzunar.

Unde este Emotion?

Cafeneaua este poziționată în cel mai frumos loc din oraș – Piața Unirii. De pe terasa Emotion ai vedere la unele dintre cele mai spectaculoase clădiri din Timișoara cum este muzeul Baroc sau complexul de clădiri ascuns după acel Pumpkin Spice Latte pe care l-am savurat în prima zi de primăvară.

Era o duminică frumoasă când am fost aici și am ales să scriu de pe terasă. Lumina era cladă și plăcută, iar oamenii au ieșit din case pentru a se bucura de vremea bună și de noul anotimp.

Este un loc potrivit de ieșit la o poveste, de depănat amintiri și de petrecut timp de calitate cu persoane dragi. Nu am fost aici niciodată seara, dar cred că urmează să o fac că tot bate weekendul la ușă.

Fotografia de mai jos, de exemplu, este făcută într-o dimineață somnoroasă când am ieșit cu prietenele să ne înviorăm și să savurăm pe jumătate adormite un espresso ca la mama lui.

Recomand cu mult drag acest loc tuturor care au nevoie de o evadare și de un loc de tihnă. Vă promit că o să vă placă.

Pe Facebook îi găsiți pe cei de la Emotion aici. Tot pe pagina lor aveți și locația exactă, precum și orarul de funcționare. Trebuie să știți că dacă doriți să luați micul dejun, bucătăria se deschide abia la ora 10:00. 🙂