De ce mă uit încă la Grey’s Anatomy

Tocmai am citit un articol despre vestitul serial Grey’s Anatomy, în care Ellen Pompeo spunea că Nathan (Martin Henderson) nu va fi un nou McDreamy, un nou Derek, adică o nouă mare iubire. Argumentul actriței și, în aceeași măsură și a Shondei Rhimes – producătorul serialului, este că nu există mai multe suflete pereche pentru o persoană, ci o singură mare iubire.

Între Meredith și Nathan pare a se înfiripa o relație de dragoste sau un fel de relație (?!) și este pentru prima oară, după moartea fulgerătoare a lui Derek, când Meredith încearcă să fie cu cineva.

Primul motiv pentru care încă mă uit la această telenovelă – pentru că s-a transformat într-o telenovelă puțin mai cizelată – este că îmi place de Meredith de mor. Mă regăsesc în multe decizii pe care le-a luat de-a lungul serialului, mi-ar place să găsesc și eu acea persoană care să mă iubească chiar și atunci când mă urăște și mi-aș dori să devin bună în ceea ce voi face în meseria mea.

Unul din cuplurile din serial care mă intrigă sunt April și Jackson. Nu-mi vine să cred cât de calm a fost el pe parcursul ultimului sezon și cât de aiurea s-a comportat April. Punctul culminant al ultimelor episoade din cel mai recent sezon a fost pentru mine momentul în care Ben (soțul Mirandei Bailey) a fost nevoit să recurgă la o cezariană de urgență pe viu pe April pentru că, ghiciți ce, s-a gândit să nască din întâmplare acasă pe o ploaie torențială.

De asemenea, deși pare puțin ciudat, în lupta dintre Arizona și Cally pentru custodia Sofiei, am sperat să câștige Arizona pentru că îmi părea mult mai onestă decât mama biologică a Sofiei.

Unul din lucrurile cu adevărat faine la acest serial este că nu iară pe nimeni și că se poate vedea o evoluție clară. Este destul de realist, nu se dezice de la a prezenta aspecte care mai de care mai ciudate ale vieții.

În rest, mă uit pentru că pur și simplu m-am obișnuit cu serialul și cred că voi fi foarte tristă când va rula ultimul sezon. Mi-ar place să se întoarcă Cristina, dar cam atât. În rest nu mi-e dor de nimeni. Ba, mint. Mi-e dor de Lexie. 😀

Voi vă uitați la serial? De ce o faceți încă după mai bine de 12 sezoane?