Mă gândeam zilele trecut că mi-ar prinde foarte bine o schimbare de look. Nu-mi doresc să mă tund, decât foarte puțin la vârfuri. Vopsitul nu este nici el o opțiune, pentru că încă îmi place foarte mult culoarea părului meu și nu vreau să-l distrug cu chimicale.

Pe vremea când eram de un mentru și-un șnițel, eram așa de creață, încât întreceam oaia la bucle, ba chiar și pe Oana-leneșă-pe-blog. Însă de așa natură a fost conjunctura, încât bunică-mea m-a tuns, iar buclele s-au dus pe apa sâmbetei, așa că acum, pentru mine buclele sunt o schimbare de look.

Și pentru că săptămâna mea a fost una de foc, ziua de vineri, cea pe care eu o iubesc atât de mult, merită ceva special. Așa că am dat un search pe youtube și am găsit un tutorial mișto despre cum să-ți faci bucle fără placă, fără bigudiuri sau alte minuni. Tot ce am folosit au fost agrafe negre, un piaptăn, spumă și răbdare. Vă las mai jos clipul care m-a inspirat:

Pe părul meu gros și muuult, buclele sunt o provocare, pentru că se lasă în prima parte a zile, dar sper că prin această metodă să reziste mai mult. Iată ce a ieșit:

Voi cum vă faceți bucle? 🙂