Caut oameni cu imaginație

Vineri blogul împlinește 4 ani, dar vineri eu o să fiu hai-hui. Nu sărbătorim nici anul acesta cu chef sau alte minuni, dar aș vrea să sărbătoresc un pic altfel.

Încă de când mi-a deschis sufletul în public, mi-am dorit să cunosc un fotograf dispus să lucreze cu mine la o ședință foto. Eu drept model, el drept fotograf. Îmi doresc să personalizez blogul un pic mai mult. Aș vrea să am imaginație și să creez o poză de cover nouă sau poate un logo. Dar nu am.

Dacă în 2015 am alocat din buget o sumă rotunjică ca să trec de pe blogger pe wordpress și să ”fac să fie bine”, anul acesta nu știu dacă îmi permit o nouă investiție pentru că banii mei se duc pe workshop-uri, pe cărți, în general îi cam investesc în mine 😀

Așadar, mai am de așteptat. Asta dacă nu se oferă cineva între timp să lucreze un pic cu mine. Da, știu că orice serviciu se plătește într-un fel sau altul și mie nu prea-mi place să rămân datoare. 🙂 Dacă sunteți oameni cu imaginație și aveți un pic de timp sau dacă cunoașteți astfel de oameni, trimiteți-i la mine că sigur va ieși ceva drăguț.

În rest, vă doresc o primăvară plină de flori care înfloresc 😛