Ai vrea sa îți știi viitorul?
Vă povesteam acum câteva zile că mă bate sesiunea pe umăr, însă eu, student rebel, scriu pe blog în loc să învăț. Demontez orice critică prin argumentul că acum sunt în pauză.
Iar în pauză am răsfoit un pic facebook-ul și am dat peste teste online, care mi-au dezvăluit lucruri pe care nu le știam despre mine, ba chiar mi-au prevăzut viitorul. Povestea și Anca acum ceva vreme despre  internetul care știe tot despre toată lumea și îmi amintesc că m-am amuzat pe seama acelui video.
Așadar, să vă spun ce mi-au prezis mie testele despre destin:
*mă voi mărita la 23 de ani – adică peste 3 ani și câteva luni, fapt care-mi pare ușor deplasat. În primul rând nu am cu cine, în al doilea rând eu voi fi tot studentă, așa că nu văd vreo șansă, dar cine știe.
*voi fi doctoriță – aș spune mai de grabă medic, dar fie, aici are dreptate
*voi fi putred de bogată – nu-mi doresc asta, îmi doresc doar să câștig decent, atât cât să-mi pot permite să trăiesc liniștită și să-mi mai fac câte un moft din când în când
*o să am cinci copii – deja mă simt ca o iepuroaică, ce pot să spun. Îmi doresc copii, dar nu chiar cinci. Nu știu dacă aș fi o mamă bună, așa că mai bine să lăsăm lucrurile să se întâmple. Dar totuși, cinci sunt exagerat de mulți.
*voi conduce o Toyota – nu-mi plac, deci nu nici aici nu prea au nimerit-o
*voi muri la 82 de ani – când mor, mor, ce tot atâtea gânduri
Acum, și rezultatele altor teste tot de acest gen:
*meseria potrivită pentru mine este cea de cântăreț de manele – nu am voce, nu-mi plac manelele, deci nu.
*jumătatea mea este un bătrân cu ochii negri, sărac și romantic – ar putea fi romantic, dar sper că nu e bătrân
*arăt de 18 ani – mulțumesc, un compliment și aproape că dă spre realitate
*mă iubește în secret un bărbat cu doi copii – no comment
*ma voi mărită fix pe 28.09.2018 – corespunde cu primul test despre destin, așadar ar putea fi adevărat dacă Făt-Frumos al meu nu se agață întru-un copac și mă va găsi calul său.Sunt perfect conștientă că aceste teste sunt doar de amuzament, însă mă gândesc uneori la faptul că dacă am avea capacitatea de a ne vedea viitorul, oare am fi mai conștienți de prezent și am lua aceleași decizii? Sau am fi mai cumpătați și ne-am scuti de acele suferințe pe care ni le permitem?Voi ați vrea să va știți viitorul? Și dacă ce ați face? Puteți să răspundeți aici, printr-un comentariu, sau pe blogul vostru 🙂

P.S. Aici găsiți testele pe care le-am făcut eu