💡 5 articole pe care le-am savurat #1

Și uite că e duminică. A zburat încă o săptămână. A treia mai exact din minunatul 2021. Nu știu cum e vremea afară, căci am ignorat-o de la muncă până acasă. Aș vrea să dorm, dar nu îmi e somn. Fu o noapte lungă, dar nu mă plâng.

Nu prea am cuvintele la mine, dar vă las cu 5 articole pe care le-am savurat în aceste zile. Unele optimiste, altele mai puțin.

  1. Medicina nu se face cu bățul: medicul nu e Dumnezeu și nici pacientul – un executant – da, de acord. Sunt multe de dezbătut și comentat pe această temă, dar momentan atât.
  2. Steerilitatea lumii ce vine. Rețelele sociale au dat prostiei șansa să se agrege și proștilor posibilitatea să devină solidari – un trist adevăr cu care mi-ar plăcea să nu fiu de acord.
  3. Depresia crește riscul de hipertensiune arterială necontrolată – un articol foarte interesant, științific și în limba engleză, peste care am dat din greșeală. Mă gândesc foarte serios să dezbat pe larg tema. Mai am de pus câteva chestii la punct și mă apuc de treabă.
  4. 5 idei cu care am rămas după Socialpedia de ianuarie – pentru că Andra s-a dus în locul meu și a făcut un super rezumat (mult mai detaliat pentru mine, sîc!)
  5. Valul nou de specialiști mă sperie – și pe mine!

Să ne recitim cu bine! 🌺