5 excursii pentru toate buzunarele în țară și străinătate

Primăvara e deja aici, iar gândul meu zboră deja spre vară când pot călători în voie. Fiind încă studentă, bugetul meu este limitat, dar cine spune că nu pot visa?

Prietenii de la Ultramarin au câteva excursii noi cu care se prezintă în acest weekend la târgul de turism de la Timișoara. Am aruncat și eu un ochi pe site și am selectat 5 excursii în care aș pleca chiar și în 5 minute!

Delta Dunării

Nu am fost încă în Deltă și mi se pare interesantă ideea de a călători acolo cu un ghid care știe despre ce e vorba. În plus, se pleacă cu trenul la cușetă, iar luna mai este excelentă pentru o astfel de excursie.

Las aici link în caz că vă face cu ochiul.

Istanbul

Am mai vorbit despre acest oraș, dar încă nu mi-am potolit dorința de a-l vedea. Poate fi cu noroc anul acesta. Prietenii de la Ultramarin organizează 2 astfel de excursii în Orientul Apropiat – una în mai, iar cealaltă în octombrie.

Maroc

Un circuit de o săptămână în Maroc, pe un tărâm exotic și plin de comori. 6 orașe în 7 zile, multe locuri instagramabile. Ce mai, visul oricărui creator de conținut este să ajungă măcar o dată-n viață în Maroc.

Despre excursie, mai multe detalii aici.

Tanzania

Și dacă ar fi să visăm mai departe, și dacă ar fi să prindem aripi, eu le-aș folosi să ajung în Tanzania. Atât plajele, cât și excursiile prin Parcul Național Serengeti sunt o atracție pe care, dacă te ține buzunarul, nu o poți refuza.

Mai multe, aici.

Coasta de Azur

Din categoria sejururilor în care sta cu burta la soare, Coasta de Azur este cu siguranță locul cel mai vânat de iubitorii de film. Când știi că ai șansa să calci același nisipi ca Eva Longoria sau să-ți bei cafeaua de unde cândva și-a băut-o și Brad Pitt, parcă parcă sună deja muuult mai bine.

Oferta completă găsiți aici.

Buun, acum că v-am făcut poftă de călătorit, e musai musai să caut și eu o escapadă. Păi cum? Voi să plecați și eu nu? 😀