Visul pe care l-am avut

M-am pus în pat aseară la ora 7. Nu eram foarte obosită, dar nici destul de odihnită pentru a face ceva productiv. Am adormit pe la 9 și m-am trezit acum pe la ora 2. M-am ridicat, mi-am făcut un duș fierbinte și am venit la laptop să vă povestesc despre visul pe care l-am avut.

Se făcea că eram la food court la mall și mâncam. Să vă spun sincer, cred că era vorba despre aripioare picante cu sos de usturoi și cola. Mai eram cu cineva, dar nu pot să-mi amintesc cu cine. Știu sigur că nu eram singura. Și cum mâncam eu așa, îl văd pe tipul pe care încerc să-l combin de ceva timp, un tip cu care am avut destule experiențe în trecut, dar care acum ”se lasă greu”, stând la rând la mâncare cu una blondă, cu părul lung, îmbrăcată cu o rochiță ușoară de vară și balerini. Se țineau de  mână.

M-am oprit din mâncat, am luat tava cu suc și sos și am pornit spre ei afișând un zâmbet larg.

-Bună, de când nu te-am mai văzut! Hai să te pup, și-l pup pe obraz. Ce mai faci?
-Bine, uite pe aici. Tu?
-Și eu, tocmai am terminat de mâncat. Ea e noua ta prietenă?
-Nouă?! Suntem împreună din ianuarie, zice ea ușor iritată.
-Aaaa, ce drăguț. Și nu ne faci cunoștință? Eu sunt Teo, fosta lui prietenă cu care a început să vorbească din nou de ceva timp. Să știi că ne-am și văzut regulat. Când la mine când la el. Tipa se schimbă la față, el și mai rău. Mi se pare că ți-e cald, dragule, lasă-mă să te răcoresc. Și-i arunc cu sucul în față. Și tu, draga mea, am impresia că parfumul tău e prea dulce, hai să te ajut. Și-i arunc sosul pe rochița aia minimă de vară.

Ies glorios din scenă, furioasă pe cât cuprinde, dar cu sufletul împăcat că i-am făcut de râs.

Îmi amintesc că pe când eram prin clasa a IX-a, primul meu ex-iubit se combinase cu una din clasa a XI-a, el fiind a X-a. Îi vedeam prin liceu cum mergeau la fumat ținându-se de mână. Îi vedeam pupându-se și toate prostiile alea și îmi imaginam zilnic, obsesiv de-a dreptul, cum iaurtul meu va ajunge pe bluza tipei. Never happend.

Lăsând apa să curgă pe mine, apă fierbinte cu miros de Dove clasic, îmi reimaginam toată scena într-o sală de cinema doar cu suc. Să vezi ce 4DX le-aș da cu tsunami, nu  alta. Sau în parc cu înghețate. Sau sos de roșii că ăla iese greu de tot la spălat.

Mama lor de bărbați. No lasă, că vă învăț eu minte 🙂 Și uite așa e ora 3 dimineața, iar eu dezbat visul pe care l-am avut și care sper să nu se adeverească. Pe cuvânt că pe cât de lady sunt, pe atât de tare mi-aș oferi satisfacția asta 😛 .

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare – în caz că există persoane care ”se atacă”.