Post de sâmbătă – primele impresii

Absența mea parțială de pe blog se datorează faptului că săptămâna pe care teoretic o închei azi a fost plină de examene și de studiu intens. Așa cum scriam duminică noaptea, am intrat, ca să zic așa, în pita examenelor practice. În cinci zile am dat patru examene, fiecare presărate cu emoții și stres cât cuprinde, toate îmbrăcate cu nu foarte simpatica mea stângăcie. Cele cinci chei sunt luate, urmează deschiderea ușilor.

Nu a fost neapărat greu, mai de grabă a fost obositor și nu neapărat cantitatea de materie m-a consumat, cât stresul și faptul că este prima dată.

Aș fi vrut să scriu multe pe tema asta, însă nu am energia necesară. Deși este început de an, început de sesiune, deja sunt obosită. Următorul examen e miercuri. Primul adevărat. 50 de grile, 60 de minute, 5 răspunsuri posibile.

Deși ieri aș fi avut timp să dorm, evident, că nu am putut ațipi nici măcar o secundă. Așa e mai mereu, iar vâslind pe Pinterest am găsit poza de mai jos. Parcă mă pune așa, puțin, în dilemă. Însă despre asta, poate altădată, la fel și despre Charlie, pentru că da, am o părere.