November Notes in Social Media 3.0

În mai puțin de 24 de ore ne vedem la November Notes in Social Media 3.0. Aș vrea să pot să vă transmit entuziasmul meu. E primul an în care pot să mă bucur cu adevărat de începerea acestui eveniment pentru că toate lucrurile sunt aranjate, speakerii sunt pe vine, iar November Notes a trecut primul test al timpului. Cineva mi-a spus în 2016 că testul evenimentului este a doua ediție. Dacă lucurile ies bine, atunci oamenii vor veni și la următoarele.

Iată-ne la câteva ore distanță cu o nouă locație – prima era insuficient de mare pentru toți doritorii, cu peste 120 de oameni care s-au înscris și cu parteneri care ne-au rămas alături încă de la prima ediție.

Nu vă mai spun cine vine și nici care e programul, pentru că le puteți găsi pe bloggingtm.ro. Am gândit sesiunile astfel încât să răspundă nevoii comunității locale. Oamenii au cerut lucruri palpabile și informații cu care să își dezvolte pasiunea în afacere. Cred că November Notes va aduce câteva lămuriri și vă va inspira.

În premieră pentru blogosfera locală lansăm o statistică care vorbește despre activitatea bloggerilor locali, dar și despre felul în care aceștia își monetizează activitatea.

Îmi place să spun că îmi trăiesc visul cu ochii. Acum 2 ani, BloggingTM 2.1 era un proiect simplu care își propunea să aducă oamenii la un loc. La peste 24 de luni distanță, acesta a devenit parte dintr-o agenție creativă care înainte de toate pune pasiunea pe primul loc.

Cu toate acestea, BloggingTM 2.1 rămâne proiectul dedicat bloggerilor timișoreni, dar și tuturor celor care își doresc să se dezvolte în partea de online.

Când ai oamenii potriviți alături, nici un obstacol nu este imposibil de trecut. Tocmai din acest motiv cred că evenimentul de mâine își va atinge scopul. Puterea comunității stă în fair play și concurență loială pentru că unde sunt mulți oameni care fac treabă bună, lucrurile nu pot sta pe loc. Acestea evoluează și merg într-o direcție benefică tuturor.

Nu pot decât să sper că November Notes va aduce acea doză de inspirație care să ne ajute să legăm parteneriate noi, să punem bazele unor proiecte noi și să ne dea un imbold să ne dorim mai mult. De la noi, de la comunitate și de viață, în general 🙂 .